Lekmer logo

Kids Concept, Star, Leketelt, Rosa

Kids Concept, Star, Leketelt, Rosa Kids Concept, Star, Leketelt, Rosa
329 kr
(Veil. pris 329 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Morsomt leketelt fra Kids Concept. Leketelt å ha som kosehjørne eller hytte, eller hvorfor ikke gjemme seg i! Med sine sammenleggbare pinner er teltet både enkelt å sette opp og ta ned igjen. Høyde: 130 cm Diameter: 100 cm... Vis produktinformasjon

Morsomt leketelt fra Kids Concept.
Leketelt å ha som kosehjørne eller hytte, eller hvorfor ikke gjemme seg i! Med sine sammenleggbare pinner er teltet både enkelt å sette opp og ta ned igjen.
Høyde: 130 cm
Diameter: 100 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Morsomt leketelt fra Kids Concept.
Leketelt å ha som kosehjørne eller hytte, eller hvorfor ikke gjemme seg i! Med sine sammenleggbare pinner er teltet både enkelt å sette opp og ta ned igjen.
Høyde: 130 cm
Diameter: 100 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Kids Concept

Artikkelnummer:
8062627-0000

Tags:
Telt & tunneler, 3-8 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Kids Concept Vis alle produkter

Her på Lekmer.no tilbyr vi heftige ting fra Kids Concept i Sverige. Er du forelder til barn mellom 3-9 år så passer disse egendesignede produktene fra Kids Concept perfekt å gi i gave. I sortimentet finnes alt fra vakre møbler og tepper til leker og oppbevaringskrakker i herlige farger. For et ekstra glamorøst rom passer heftige lysekroner. Her på Lekmer.no finner du alle typer leker og innredningstilbehør som garantert kommer til å passe dine barn. For barn som elsker mat kan vi anbefale et lite kjøkken i tre, og for de som elsker kos finnes det et morsomt leketelt som man kan både leke og kose seg i. Teltet finnes i forskjellige farger som rosa, blått og grønt, med stjernemønster på. Om det er tid for å innrede barnerommet har vi mange fine møbler å velge mellom, som en lekker retro sofa i rosa eller beige. For de handy barna passer et lite kjøkken og en verktøykasse i herlig farge utmerket. Innred med Kids Concept når det er tid for en forandring i huset! Vi tilbyr en rekke fargerike møbler, sengesett og tepper. Dette merket lager dessuten rosa, søte gyngehester som gir en sjarm til barnerommet. Kids Concept kjøkken passer perfekt til den matinteresserte, og Kids Concept verktøykasse blir en fin gave til den lille snekkeren. Vi på Lekmer.no er stolte av å tilby et etablert varemerke som Kids Concept. Med en rekke egendesignede innredningsdetaljer og leker har vi garantert noe som passer i alle typer barnerom. Vi tilbyr innredningsdetaljer og gaver som passer barn mellom 3-9 år. Alle Kids Concepts leker er testet i henhold til europeiske sikkerhetskrav, og alle innredningsdetaljer er testet for blant annet materiale og farge, så de inneholder kun godkjente stoffer. Kids Concepts barneprodukter er utviklet i nært samarbeid med barna for et klart bilde av deres preferanser. Foruten alt dette er Kids Concept også kåret til årets virksomhet i Borås i 2014.