Lekmer logo

iPlay, Leketelt, Ridder

4.5 (2) Anmeldelse
iPlay, Leketelt, Ridder iPlay, Leketelt, Ridder
249 kr

Lekent pop-up telt med riddar-tema som passer perfekt for fantasifulle leker. Teltet er både enkelt å sette opp og ta ned om og om igjen. Mål: 105 x 105 x 125 cm... Vis produktinformasjon

Lekent pop-up telt med riddar-tema som passer perfekt for fantasifulle leker. Teltet er både enkelt å sette opp og ta ned om og om igjen.

Mål: 105 x 105 x 125 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Lekent pop-up telt med riddar-tema som passer perfekt for fantasifulle leker. Teltet er både enkelt å sette opp og ta ned om og om igjen.

Mål: 105 x 105 x 125 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
iPLAY

Artikkelnummer:
7002578-0000

Tags:
Telt & tunneler, 3-7 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

iPLAY Vis alle produkter

Her på Lekmer.no finner du et utvalg av produkter fra iPlay. iPlays populære leketelt og leketunneler finner du her. Om du leter etter morsomme ting å kunne bruke både innendørs og utendørs har du kommet rett. Det er morsomt for både barn og voksne å kunne være ute - i hagen, i bakgården eller i parken. Sett et morsomt leketelt i hagen der det er tørt, så har barnet et helt eget lite kongerike. Eller hvorfor ikke sette det opp inne i barnerommet, så kan barnet leke med det året rundt. Leketelt er dessuten veldig koselig å krype inn i og ha som hytte. Kast inn litt puter og tepper i teltet, så har du gjort det til en koselig plass for barna å leke. Et leketelt er også et godt alternativ til parasoll når det er varmt og sol ute. Inne i teltet får barnet tilgang til svalende skygge. Hos oss på Lekmer finner du leketunneler, baller til et helt eget ballhav og telt i alle mulige former og farger. Velg og vrak blant iPlays morsomme og underholdende sortiment. Å handle online på Lekmer er både enkelt og smidig! iPlay ble grunnlagt i 2002 og har siden da etablert seg verden over med sine populære leketelt, pop up-telt, baller og strandtelt.