Lekmer logo

Telt og tunneler

Begi dere ut på et eventyr med hele familien! Nå kan både store som små prøve ut familielivet i hagen eller hjemmet. Ettersom det finnes et stort utvalg av barnetelt trenger man ikke å være en rutinert vamper for å gjøre dette, det er nå enkelt for alle å sette opp telt. Her finner du alt fra koselige tipitelt for eventyrstunden til morsomme leketunneler.

Det finnes få ting som er så givende som å gå løs på utfordringer sammen. Hvilken aktivitet passer egentlig bedre enn å slå opp et telt sammen ute i hagen, og deretter samarbeide om å grille om kvelden? Hos Lekmer.no kan du kjøpe telt som barna kan slå opp i hagen eller enkle leketelt til deres eventyr. Disse kommer i forskjellige størrelser og mønstre, for eksempel våre Pippi Langstrømpe-telt laget som Villa Villekulla. Om dere i stedet foretrekker å holde dere innendørs, men likevel vil ha noe spesielt å leke med, så kan vi varmt anbefale en leketunnel som er både sikker og morsom å krype gjennom. Hva dere enn velger å ta dere til med barna håper vi at dere finner noe passende

Vi på Lekmer.no synes at noe av det morsomste som finnes er å være sammen og ha det gøy. En enkel måte å få i gang lek og fantasi uansett alder, er et klassisk telt for overnatting. Det blir plutselig noe annerledes i stedet for å legge seg i en seng, også om man velger å telte innendørs. Vi har et stort utvalg av riktig spennende telt i form av slott, indianhytter og annet gøy. Disse kommer i forskjellige størrelser, med forskjellige funksjoner og for forskjellige aldre. For eksempel har vi en rekke fargeglade leketelt slik at du kan være sikker på at barna leker i stil.

Det er gøy å telte med venner. Hvorfor ikke begynne med å handle teltet ditt her? Vi har et bredt sortiment av kvalitative og rimelige barnetelt på nettet - velkommen til Lekmer.no.

22 produkter
22 produkter