Lekmer logo

Sand & vannlek

Hvilket barn elsker ikke sand og vann? Kanskje kan det være derfor en riktig god sandkasse alltid kommer til å få ditt barn til å hoppe av glede, samtidig som alle former for vannlek er minst like populære. Hos oss på Lekmer.no finner du lekene og tilbehørene som kommer til å gjøre ditt barn lykkeligere enn noensinne og samtidig gi dere en riktig fin stund sammen.

I vårt store sortiment av Plasto leker finnes det alltid noe morsomt å finne. Uansett om man befinner seg i sandkassen eller på stranden finnes det spader å grave med, bøtter å bygge sandslott med og former å lage figurer med. Ettersom produktene dessuten er maskinvaskbare trenger du som forelder heller ikke å bekymre deg for at noe skal følge med inn. Hos Lekmer.no finner du også vann og sandbord, det vil si bord tilpassede for enten sand,- eller vannlek, men også med skillevegger som kan separere og kombinere de to. Noen av bordene er dessuten utrustede med parasoll for å beskytte barna mot solens stråler under utendørslek. Hos Lekmer.no finner du enkelt produkter som lar deg ta del i barnas vannlek.

Bøtte og spade er uten tvil det enkleste redskapet man kan bruke for å skape store slott og gjøre drømmer virkelige. Lek er det som utvikler ditt barns kreativitet, og en sprudlende fantasi er viktig for barnets utvikling. Hos oss på Lekmer.no finner du alltid en spade for sandkasse i holdbar plast samt bord og andre tilbehør for en vill og herlig vannlek venner imellom. Vi har leker i alle mulige glade farger som innbyr til lek og glede. Kanskje kommer leken og byggingen i sandkassen til å føre til fremtidig arkitektdrømmer. Eller en karriere som gravemaskinist. Uansett skaper leken sterke og meningsfulle barndomsminner.

Med en trygg netthandel tilbyr vi hos Lekmer.no deg alle tilbehør som kan trenges for en vellykket vannlek og oppfinnsomme vannleker. Slå deg bare ned foran datamaskinen i fred og ro og titt rundt sammen med familien.

26 produkter
26 produkter