Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Lek utendørs - Finn de beste lekene for utendørsaktiviteter

Mange voksne vil se barna sine leke utendørs oftere – i hagen, i bakgården eller i parken. Følelsen av at inneaktivitetene tar for mye tid og oppmerksomhet ligger der og vokser. Men hvordan gjør man det? Det holder kanskje ikke å oppgitt sukke ”gå ut og lek” eller snakke om at ”på min tid lekte alle ungene i gaten boksen går etter skolen”.

At det er bra å være ute eller forklare hva man gjorde før er kanskje ikke argumenter som biter på barna i dag. Men det man kan gjøre er å tilby aktiviteter som gjør at barna vil leke ute. Ting som stimulerer til aktivitet, bevegelse og den ettertraktede friske luften.

Her skal vi presentere noen produkter som stimulerer utelek. Alle kan bestilles direkte på nettet for levering til deg.

Baller

Det finnes leker som er så enkle at de aldri vil gå av moten. Ballen ligger kanskje øverst på den listen. Og tenker man etter, går man vel aldri lei, uansett hvor gammel man blir, av å leke med baller eller se på TV når fotballspillere gjør det. Her finner du:

Hoppeballer: Når barn har lært seg å gå og løpe vil de ha nye utfordringer – da er hoppeballen perfekt. Her finnes varianter med Barbapappa- Spiderman- og ”Biler”-motiv som barna kan sprette rundt med.

Fotballer: Vi har et stort utvalg av fotballer som tåler vær og vind. Kjøp en ball med motiv fra det siste mesterskapet, barnets favorittfigurer eller det ”beste laget”, Arsenal, Chelsea, Barcelona eller hva det er som gjelder.

Plastballer: Her er utvalget gigantisk. Velg størrelse og motiv selv – alt finnes her. Eksempelvis finner du Toy Story-, Smurfene- og Hello Kitty-baller. Eller kanskje du vil kjøpe en med fotballutseende og trene den neste Ibrahimovic.

Sprettballer: Barn elsker å leke med dem mens voksne er redde for innredningen. Sprettballens uberegnelige natur gjør den fantastisk morsom å leke med, men kanskje kan de med fordel brukes utendørs.

Hopp, sprett, krabb og løp

Den har blitt et mer og mer vanlig syn, trampolinen i hagen. Det er kanskje ikke verdens vakreste hagedetalj, men på den andre siden elsker barn trampolinen sin, så hvorfor ikke la dem ha en?

Vi har en sikker kvalitetstrampoline som du bestiller online og får hjem.

Andre leker som aktiverer barna er hoppetau og strikk. For bare noen tiere får du en leke som holder lenge og man får opp pulsen med. Når du som voksen er med og leker forstår du hvor slitsomt og morsomt det er å hoppe tau.

Dessuten har vi, kanskje for de litt mindre barna, et utvalg av telt og tunneler de kan bygge opp egne verdener med og løpe rundt i. Se deg rundt her på siden så vil du finne mange fine leker for lek utendørs.

104 produkter
104 produkter