Lekmer logo

Perleplater og perler til hobbystunden

Å ha mulighet til å bygge og forme fargeglade prosjekter er utrolig utviklende for et barn. Det styrker kreativiteten og fantasien, en effekt som ofte varer helt inn i voksenlivet. Hos Lekmer.no forstår vi vekten av lek som er utviklende på forskjellige måter, og har av den grunn et stort sortiment av perler i flere glade farger. Vi har også perlebrett så barnet ditt har noe å bygge alle sine fantastiske kunstverk på.

I vårt sortiment finner du flere perlesett med kombinasjonen brett og perler, men også forskjellige sett med kun perler i forskjellige farger. Det som er så fantastisk med denne aktiviteten er at det er noe som dere begge kan nyte, voksen som barn, samtidig som dere får en koselig og rolig stund sammen. Eller hvorfor ikke perle sammen hele familien? Kanskje er det en regnfull og kjedelig søndag, hva kan da passe bedre enn å ha hele familien samlet rundt kjøkkenbordet? Om det er et perlebrett til barn du søker etter, trenger du ikke å lete lenger. Titt bare inn hos oss på Lekmer.no så hjelper vi deg å finne det du trenger.

Det finnes flere forskjellige typer morsomme aktiviteter man kan gjøre når man perler. Kanskje er det å lage armbånd og halskjeder som er mest spennende. Å perle et armbånd er ikke noe som trenger å være spesielt vanskelig eller ta lang tid, fremfor alt ikke når man har øvd litt. I vårt sortiment finner du dessuten perler med bokstaver, noe som gjør det mulig å forvandle aktiviteten til noe helt annet. Plutselig har dere en morsom og annerledes leksjon i å lese og skrive i stedet. Å pusle med barn er nok noe av det morsomste som finnes, la oss hjelpe dere å ta være på stundene.

Det er enkelt å handle hos Lekmer.no. Vi tilbyr trygg nettshopping med et stort utvalg av perlesett og andre tilbehør. Blant annet kan du finne varemerket Hama hos oss, de har perler for både store og små.

47 produkter
47 produkter