Lekmer logo

Play-Doh, Activity Backpack

Play-Doh, Activity Backpack Play-Doh, Activity Backpack
99 kr
Ord. pris: 149 kr -34%
Tid igjen:
(Veil. pris 229 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Fin ryggsekk fra Play-Doh som er full av lekeleire, blyanter og fargestifter. Praktisk ryggsekk som er utmerket å ta med til skolen, på utflukter eller på reiser. Inneholder 6 bokser med lekeleire, 2 fargestifter og 2 blyanter.... Vis produktinformasjon

Fin ryggsekk fra Play-Doh som er full av lekeleire, blyanter og fargestifter. Praktisk ryggsekk som er utmerket å ta med til skolen, på utflukter eller på reiser. Inneholder 6 bokser med lekeleire, 2 fargestifter og 2 blyanter.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Fin ryggsekk fra Play-Doh som er full av lekeleire, blyanter og fargestifter. Praktisk ryggsekk som er utmerket å ta med til skolen, på utflukter eller på reiser. Inneholder 6 bokser med lekeleire, 2 fargestifter og 2 blyanter.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Play-Doh

Artikkelnummer:
PLD-4223-V2

Tags:
Lekeleire, 3-6 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Play-Doh, Activity Backpack

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  5
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  fin størrelse
  av

  Praktisk å ha med bort.

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Play-Doh Vis alle produkter

Å skape med leire er utrolig populært blant alle barn. Play-Doh leire gjør skapingen enda morsommere, ettersom den er veldig lettarbeidet og formbar. Med den store variasjonen av farger og tilbehør kan barna lage de mest fantastiske skapelser. Det er bare fantasien som setter grensene. La kreativiteten flyte med Play-Doh! Lekmer.no tilbyr et stort sortiment av Play Do leire og Play Doh leker. Med Play Doh leire kan barna leke i flere timer. Som forelder føles det godt å vite at lek med Play Doh leker er trygg da den er helt giftfri. I vårt sortiment finner du leire i flere glade farger. Vi har dessuten en rekke forskjellige kit som Play Doh safari Play-Doh for eksempel der barna selv kan la fantasien flyte fritt og skape en rekke ville dyr. Ofte brukes Play Do også i barnehagen som læringsverktøy. Lekeleiren passer alle barn over tre år, og hver og en skaper etter egen evne. Bestill Play-Doh online hos Lekmer.no. I vårt store utvalg av Play-Doh lekeleire finner du masser av inspirerende farger. Du finner også flere forskjellige Play-Doh tilbehør som skjæringsverktøy og former til exempel. Med disse kan barna lage de mest fantasifulle kreasjoner som paier, is, slott, pizza og kjente figurer fra Star wars eller My little pony. Modelleiren Play-Doh har sine røtter i USA der den under 1950-tallet begynte å markedsføres i Cincinnatis skoler. Allerede på 1930-tallet ble forgjengeren til lekeleiren brukt til rengjøring av vegger. I 2003 var Play-Doh med på en liste over århundrets leker. Barn som leker med Play utvikler finmotorikken og lærer seg også samarbeide når de sammen med venner ofte leker rollespill med det de skaper av modelleiren. Det er lett å være kreativ med Play-Doh da leiren innbyr til lyst og nysgjerrighet, og alle de herlige fargene inspirerer barna til egen skaping. Lekmer.no tilbyr et stort sortiment av Hasbros populære leirer og hele kit med forskjellige tilbehør.