Lekmer logo

Lekeleire

Vil du gi ditt barn noe riktig fint? Lekeleire er en populær gave for mange barn, uansett alder. Sett deg ned med ditt barn og let frem et morsomt lekeleiresett som passer dere, her på Lekmer.no har vi flere stykker. Kanskje kan dere skape små figurer sammen? Hos oss finner du alt en småbarnsfamilie trenger for både hverdagslivet og helgekosen.

Innen kategorien lekeleire er nok Play-Doh leire den mest kjente. Idéen er enkel og genial - det er en fast klump av myk fargeglad leire som kan formes som man vil. Hva med å lage en egen mann, et lite hus eller en katt? I vårt sortiment kan du finne både små forpakninger med lekeleire og store sett som du nesten kan skape en hel by av. Enkelte av leirene har også spesielle effekter, som for eksempel Sands alive der materialet kan lyse i mørket. Den familien som har flere små leirefantaster hjemme kan investere i en riktig stor boks med leire, da vet man at man har nok for lang tid fremover.

Småbarn liker å oppdage og undersøke ting, det kjenner nok alle småbarnsforeldre igjen. Inviter ditt barn til den store klissete verden av hobbyleire, så vet du at barnet ditt alltid har noe morsomt å klemme og kjenne på. I tillegg til at det øver opp finmotorikken i fingrene er det også en smart måte å oppmuntre kreativiteten hos de små - sett deg ned og skap med leire sammen med ditt barn for å fremme fantasien. Her på Lekmer.no har vi lekeleire i mange forskjellige varianter, se selv! Felles for alle våre leirer er at de er helt sikre og giftfrie.

Vi på Lekmer.no holder oss med leire online for vi vet hvor stort behovet for lekeleire kan være i småbarnsfamilier. Shop enkelt hos oss, vi er her for alle familier!

26 produkter
26 produkter