Lekmer logo

Pusleting for barn

Barn elsker å pusle, og vi på Lekmer.no vet at barn som får skape med hendene utvikles positivt. Hos oss finner du barneaktiviteter som tiltaler både barn og foreldre. Hobbysaker kan sysselsette barna i lange stunder, og samtidig påvirkes deres finmotorikk på en måte som de kommer til å ha nytte av i fremtiden. Ta del i vårt store sortiment der du finner noe for barn i alle aldre.

Et ferdig kit med hobbysaker passer å ta frem i stunder da det ellers kan være litt kjedelig. I vårt varierte sortiment finnes blant annet juleaktiviteter som er perfekt for barn som vil lage gaver og dekorasjoner. For reiser passer det ypperlig med en aktivitetsbok som er lett å ta med. Med aktiviteter føles reisen på tog eller om bord på fly ikke like lang og kjedelig. Forskjellige tegnesett i passe størrelse er bra å ha med når dere er på reise. Et morsomt tips er de smarte settene med fargeblyanter og for eksempel en veske, pennal eller kosedyr som barna selv maler i de fargene de vil. Selvsagt er alle fargene i våre kit giftfrie.

Det finnes hobbysaker som barn i alle tider har vært interessert i. Et eksempel er smykkelaging som pleier å underholde alle barn. Hos oss finner du mange herlige sett der barna kan slippe løs sine kreative evner og lage en rekke herlige smykker både til seg selv og for å gi bort i gave. Med våre sett Weavy loops kan de litt større barna designe sine egne tilbehør. Her finnes alt som trengs for å knyte armbånd, hårbånd og nøkkelringer. Bare fantasien kan sette grenser for hva barna kan lage. Denne typen aktivitet passer fint å gjøre sammen med voksne.

Aktiviteter er en viktig del i barndommen, og alle barn elsker å pusle. Et stort utvalg av hobbymaterialer finner du hos Lekmer.no, og vi har produkter for barn i alle aldre.

68 produkter
68 produkter