Lekmer logo

Elektriske kjøretøy til barn

Vær forberedt på fart og moro i hjemmet med våre eldrevne kjøretøy. Hos Lekmer.no finnes flere fine alternativer for å glede et bil- eller motorsykkelgalt barn. Kjøreglede trenger ikke kreve et førerkort. Med en elbil for barn kan den lille bilfantasten begynne å øvelseskjøre fra 3 års alder. Kjøretøyene er for ett barn, har en kjøretid på cirka en time, LED-belysning og musikkspiller for den rette følelsen.

Blant våre eldrevne kjøretøy finnes både elbil og elmotorsykkel. Felles for alle eldrevne kjøretøy på Lekmer.no er at de kan kjøres forover, bakover og svinge. Samtlige har LED-lamper, musikkspiller og bremser. Elbilene kan barna kjøre selv, eller så fjernstyres de av en voksen med hjelp av den medfølgende kontrollen. Når tenningsnøkkelen vris om hører du motoren starte, og takket være 3,5 mm lydtilkobling i den innebygde radioen, kan du koble til for eksempel smartphone, Ipod, nettbrett eller annen musikkmedia. Bilene går i maks 4 km/t mens motorsyklene gjør 3,2 km/t. Dette på en kjøretid på ca en time. Elmotorsyklene har alle tre hjul, sidespeil og en oppbevaringsboks for andre leker eller kanskje matboks for den viktige matpausen på reisen.

Beygnn et motorbåret liv hos Lekmer.no. Vårt utvalg av eldrevne kjøretøy har noe for alle smaker. Utvid bilparken med elbiler lignende kjente modeller i forskjellige farger fra for eksempel Mercedes, BMW, Audi, Volvo, Range Rover. Selvfølgelig finnes også en rød Ferrari. Vri om nøkkelen, hør bilen starte og brum av sted i maks 4 km/t. Dette akkompagnert av barnets favorittlåt spilt gjennom den innebygde musikkspilleren. Er ditt barn mer av en mc-fantast så finnes flere modeller der samtlige er med tre hjul for god stabilitet. De har sidespeil, oppbevaringsboks og bremser automatisk når barnet slipper gassen. Alle våre kjøretøy er batteridrevne og oppladbare og tåler vekt opp til 25 kilo.

På Lekmer.no har vi fine og sikre eldrevne kjøretøy for barn fra 3 år og oppover. Her kan du finne et eldrevet kjøretøy som passer ditt bil- eller motorsykkelgale barn.

21 produkter
21 produkter