Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Sport er bra lek - Sportsprodukter for barn i alle aldre

Idrett er favorittleken for mange barn. Dra til hvilken som helst skole og se gruppen av barn som en horde med elefanter som stormer ut i skolegården idet friminuttet begynner. Når det er på tide å gå inn igjen, vil ingen egentlig forlate innebandy-, basket- eller fotballbanen.

Hvorfor ikke samles for sport etter skolen og på helger også? Her har vi alle artiklene som gjør det mulig.

Sport for barn – alt av tilbehør

La oss begynne med verdens største sport – fotball. Vil du gjøre bakgården til Camp Nou, kan du bestille fotballmål, fotballer og til og med en hel oppblåsbar fotballbane. Vi har også baller med motiv fra lag som Chelsea og Arsenal.

For den lille basketspilleren har vi kurver og baller for at gata eller garasjeinnkjørselen skal kunne gjøres om til en basketbane.

Den mest populære sporten, når vi snakker om det som kan spilles på gaten, er nok likevel innebandy. En fordel er at det er så lett å kaste ut et par mål, bøye køllebladet og spinne rundt sine motstandere. Når det kommer en bil, løfter man målene bort, og etter et par sekunder kan kampen fortsette.

Øvrige idrettsartikler

Leter du etter tilbehør for andre sporter, er sjansen god for at du finner dem her. Vi har et stort utvalg for racketsport, pingpong, tennis og badminton, som racketer, nett og bord. Du kan også bestille boomeranger, frisbees og volleyballer.

For å oppsummere det hele: Lekmer har alt innen sport for barn.

77 produkter
77 produkter