Lekmer logo

Stiga, Mini, Tennis rack 21

Stiga, Mini, Tennis rack 21 Stiga, Mini, Tennis rack 21
179 kr
(Veil. pris 179 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Ett tennisrack för nybörjare upp till 125 cm. Lätt auminiumram, 53 cm. Skydd till rack ingår.... Vis produktinformasjon

Ett tennisrack för nybörjare upp till 125 cm. Lätt auminiumram, 53 cm. Skydd till rack ingår.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Ett tennisrack för nybörjare upp till 125 cm. Lätt auminiumram, 53 cm. Skydd till rack ingår.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
STIGA

Artikkelnummer:
6002498-0000

Tags:
Racketsport, 5-100 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

STIGA Vis alle produkter

Stiga ble grunnlagt i 1934 av Stig Hjelmquist og er et svensk foretak. Innen sport er Stiga kjent, først og fremst for sine pingpongbord og pingpongutstyr. De har flere ganger blitt valgt til sponsorer innen verdensmesterskapet i pingpong. Foruten pingpongutstyr har Stiga et bredt sortiment av utstyr og tilbehør for sportende barn og barneaktiviteter, som Stiga snowracer, akebrett, ski for barn, miniski, innebandykøller, hockeyspill - bordhockeyspillet Play Off Hockey, bordtennis- og sportsprodukter.

Når det gjelder vinterlek og vinterleker for barn, er det få konkurrenter som slår Stigas klassiske og fartsfylte sortiment. Sortimentet for barneaktiviteter har imidlertid blitt utviklet mer enn det, nå tilbyr Stiga også løpesykler som er en perfekt første sykkel uten pedaler til å øve på, de nå klassiske sparkesyklene og andre typer sportstilbehør. Hos oss på Lekmer finner du et bredt sortiment av ski, sparkesykler, idrettsutstyr og den populære snowraceren, eller som mange kaller den også i dag, Stiga bob. ”Boben” er en populær snøleke som mange barn har sine første snøfylte eventyr i bakken på. Med sin optimale utforming har den blitt et produkt mange andre firma har tatt etter i design og funksjon.

Hos Lekmer finnes mye av Stigas sportssortiment og reservedeler til snowracers, hockeyspill og mye annet for ditt barn å utruste seg med innen sport og fritidsaktiviteter.