Lekmer logo

Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie

Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie
299 kr

I disse søte walkie-talkiene, med motiv av Aurora fra Askepott, kan du snakke med vennen din som står flere meter unna! Gjennom en holder kan Askepott-walkie-talkien enkelt festes i beltet. Krever 1 9V-batteri (inngår ikke).... Vis produktinformasjon

I disse søte walkie-talkiene, med motiv av Aurora fra Askepott, kan du snakke med vennen din som står flere meter unna! Gjennom en holder kan Askepott-walkie-talkien enkelt festes i beltet.

Krever 1 9V-batteri (inngår ikke).
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

I disse søte walkie-talkiene, med motiv av Aurora fra Askepott, kan du snakke med vennen din som står flere meter unna! Gjennom en holder kan Askepott-walkie-talkien enkelt festes i beltet.

Krever 1 9V-batteri (inngår ikke).

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Disney Princess

Artikkelnummer:
30077

Tags:
Actionlek, 3-6 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Disney Princess Vis alle produkter

Som Disney Princess forhandler i Sverige er vi på Lekmer.no veldig stolte over å kunne tilby en rekke barneprodukter med fine prinsessemotiv på. I Disneys sortiment finner du leker som passer barn som liker å legge puslespill, sykle og også kle seg riktig fint og gå på fest. Blant merkets utvalg av Disney Princess finnes mange fine leker med karakterer fra populære Disneyfilmer. For dine små barn som elsker disneyprinsesser og alt som er rosa eller lilla tilbyr Disney en rekke fargesterke klær og møbler å pynte opp rommet med. Er filmen "Sofia den første" en favoritt så kan vi blant annet anbefale glitrende sko og tiaraer med Sofia som motiv. Er det tid for å skifte seng har Disneys sortiment flere forskjellige modeller, som passer opp til sju år. I drømmenes rosaglitrende verden passer Disney Princess for lekne barn, som elsker å kle seg ut og ha det gøy. Skap et fantasifullt lekemiljø gjennom å piffe opp barnerommet med en ny Disney Princess sofa eller en moderne Disney Princess seng. Synes barnet veggene er for kjedelige? Kjøp noen veggdekaler med prinsesser for å live det opp. Handle Disney Princess her på Lekmer.no, der vi har alt fra fine dukker med populære prinsessemotiv til moderne innredningsdetaljer som virkelig liver opp de gamle barnerommene. Har dine barn litt lett for å rote iblant? Med Disneys fine oppbevaringshyller, kurver og kasser blir det til en morsom lek for barna å holde orden på rommene sine. Disney Princess er en del av Disney, som står for en stor del av barnets fantasifylte og utviklende oppvekst. Disney skaper både kreative og lekne stunder for dine barn å nyte, og hos oss finnes det noe som passer alle.