Lekmer logo

Spill for yngre barn

På denne siden finner du et bredt utvalg av barnespill fra mange kjente leverandører, Alga og Kärnan er to av dem bare for å nevne noen. Barn har ofte sine favorittfigurer, så hvorfor ikke velge et spill med Bamse, Pippi eller Lynet Mc Queen fra filmen Biler som hovedfigur. Garantert populært!

Klassikere som Lotto, Alfapet og 4 på rad er populære spill for barn, og de fleste foreldre har sikkert også spilt disse som barn. Sikre kort som faller i smak for alle. Å spille spill med barna er en god måte for de å lære seg nye ting. Å følge regler, vente på sin tur, regne og lære seg bokstaver. Lærdommen å være en sporty vinner er minst like viktig som å være en god taper.

Barnespillene du finner hos Lekmer.no har forskjellig vanskelighetsgrad og tar ulik tid å spille, som betyr at det alltid vil være både tid og gode grunner til å spille spill med barna. Det trenger ikke være dårlig vær for at spillene skal hentes frem. Hvorfor ikke slå av tv`n og ha en spillkveld når det er på tide med fredagskos?


41 produkter
41 produkter