Lekmer logo

Jabadabado, Xylofon, Rosa

Jabadabado, Xylofon, Rosa Jabadabado, Xylofon, Rosa
179 kr
(Veil. pris 179 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Xylofon i tre fra Jabadabado. Morsom å spille på og leke med. Leken vekker barnets musikkinteresse i tidlig alder. Anbefales fra 18 måneder. Mål: 21,5 x 15 cm... Vis produktinformasjon

Xylofon i tre fra Jabadabado. Morsom å spille på og leke med. Leken vekker barnets musikkinteresse i tidlig alder. Anbefales fra 18 måneder.

Mål: 21,5 x 15 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Xylofon i tre fra Jabadabado. Morsom å spille på og leke med. Leken vekker barnets musikkinteresse i tidlig alder. Anbefales fra 18 måneder.

Mål: 21,5 x 15 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Jabadabado

Artikkelnummer:
8013515-0000

Tags:
Musikkinstrument, 1-3 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Jabadabado Vis alle produkter

Det svenske familieforetaket JaBaDaBaDo ble startet i 1993 og begynte å produsere treleker for barn, og har etter mange år i bransjen utviklet seg til å importere ikke bare egendesignede leker, men også fine møbler til barnerommet.

JaBaDaBaDos lenestol i kunstlær og flere farger er en populær og fin detalj i mange barns soverom. Den har en klassisk utforming med gode armlener og solid ryggstøtte. I vårt sortiment finner du også lekne og fint utformede bakverk i tre og riktig morsomme bakerverktøy som gjør leken nesten på ordentlig. Klassiske rislamper i ny form med fargeglade og typiske JaBaDaBaDo-motiv å lyse opp rommet med.

Fargeglad og leken design som viser seg i mange utførelser som gjør det lille ekstra i barnets rom eller til barneselskapet, er utmerkende for JaBaDaBaDos produkter. Lenestoler, bakesett, kleshengere, krakker er bare en liten del av det du finner hos Lekmer, leketøysbutikken på nettet. Her finner du et bredt sortiment både når det kommer til innredning til barnerommet, morsomme leker, JaBaDaBaDos populære bokser, pappesker, hoppetau, musikkinstrument, praktiske reisevesker for barn og gyngedyr i tre. Vi har nyheter som hver sesong raskt blir til et must i innredningssammenheng. La deg inspirere av barnslig morsom innredning og masse annet fra JaBaDaBaDos brede sortiment!