Lekmer logo

Musikkinstrument

Vekk spillegleden i dine barn med musikkinstrument fra Lekmer.no. Hos oss finner du et rikt utvalg av morsomme instrumenter for barn i forskjellige aldre. Barnepiano, trommesett eller gitarer, vi har instrumenter som gir dine barn sjansen å jamme sammen eller hver for seg. Gjør musikk til en naturlig del av barnas hverdag og ta en titt på våre barnemusikkinstrumenter med en gang!

På Lekmer.no finner du gitarer, piano og forskjellige slagverk til dine barn. Vi har et bredt utvalg av musikkinstrumenter i forskjellige farger og størrelser, alt for at du skal finne et passende instrument til akkurat ditt barn. Musikk skal som kjent bygges av glede, og derfor synes vi på Lekmer.no at det er viktig at våre produkter holder en høy kvalitet samtidig som de er behagelige å hvile øynene på. Våre gitarer er finnes i tre og plast og finnes i størrelser fra 53 til 80 cm i høyde. Hos oss er det derfor mulig å finne en barnegitar til barn i alderen 4 til 12 år. Et barnepiano for de aller minste eller en elgitar til de litt eldre, hos oss finner du musikkinstrumenter til hele barneskaren.

Hos Lekmer.no gir vi deg muligheten til å fremme kreativiteten hos dine barn. Vårt utvalg av instrumenter for barn er bredt, og våre produkter er både fine, sikre og pedagogiske. Med eksempelvis en pianokonsoll fra Lekmer.no kan ditt barn ta sine første prøvende tangenttrykk mot et liv fylt av musikk. Flere av våre keyboards har forhåndsinnspilte rytmer og melodier som gjør at barna på en lystfylt måte kan lære seg instrumentet og ta sine første akkorder! Skal barnet ditt begynne med musikkundervisning er våre gitarer for de større barna perfekte som første gitar. Med et musikkinstrument fra Lekmer.no kan du forberede barnet ditt på en musiserende hverdag og fritid!

Ettersom Lekmer.no er lekebutikken på nettet gjør vi det enkelt for deg som forelder å bestille musikkinstrumenter online. Vi verdsetter høy tilgjengelighet, raske leveranser, god service og trygge sikre populære musikkinstrumenter.

49 produkter
49 produkter