Lekmer logo

Soy Luna, Mikrofon

229 kr
(Veil. pris 279 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Rosa mikrofon dekorert med diamanter fra Disney Soy Luna. Mikrofonen er utrustet med lydeffekter, forsterker og MP3-forbindelse. Også seriens originalsang er inkludert. Fra 3 år.... Vis produktinformasjon

Rosa mikrofon dekorert med diamanter fra Disney Soy Luna. Mikrofonen er utrustet med lydeffekter, forsterker og MP3-forbindelse. Også seriens originalsang er inkludert. Fra 3 år.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Rosa mikrofon dekorert med diamanter fra Disney Soy Luna. Mikrofonen er utrustet med lydeffekter, forsterker og MP3-forbindelse. Også seriens originalsang er inkludert. Fra 3 år.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Disney Soy Luna

Artikkelnummer:
8092602-0000

Tags:
Mikrofoner & høyttalere, 3-10 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Disney Soy Luna Vis alle produkter

Hos oss på Lekmer.no finner du produkter fra Disney Channel’s populære TV-serie Soy Luna. Luna Valente er en vanlig jente fra Mexico. Hun går på skolen, har en ekstrajobb ved siden av og tilbringer fritiden med å gå på rulleskøyter og være sammen med bestevennen Simon. Simon liker også å gå på rulleskøyter, men hans største interesse er musikken, og han liker veldig godt å komponere låter på gitaren sin. Alt forandres da Lunas familie plutselig bestemmer seg for å flytte til Argentina. I forbindelse med flyttingen kommer Luna i kontakt med gruppen Jam & Roller og begynner å utvikle sin lidenskap for freestylerulleskøyter. Jam & Roller kombinerer rulleskøyter med dans, noe som passer Luna perfekt ettersom begge tingene er det beste hun vet. Luna møter flere nye venner, og det som i starten føltes litt fremmed og nytt blir til et riktig eventyr. Luna blir forelsket og føler at hun har kommet hjem. Som person er Luna ambisiøs og driftig. Hun holder sine relasjoner med familie og venner høyt, og de går alltid foran alt annet. Soy Lunas produktserie hos Lekmer tilbyr et spennende utvalg av produkter for alle Soy Luna-fans. Det finnes blant annet dagbøker, sminke, hodetelefoner og Soy Lunas rulleskøyter.