Lekmer logo

Lek og lær - pedagogiske leker for barn hos Lekmer

Å lære gjennom lek er den beste måten å tilegne seg kunnskap på, og for små barn er lek den eneste måten å lære seg noe på. Du kan ikke tvinge en seksåring til å lære seg å lese, skrive eller regne. Det må være morsomt om ikke han eller hun skal bli lei med en gang.

Vi har et godt utvalg av "lek og lær"-materiale som både inspirere og underholder de mindre barna og vitenskap- og eksperimentprodukter for de litt eldre.

Redskap for læring

På Lekmer finner du pedagogiske leker og lettleste bøker som utvikler barnas kunnskaper innen regning og lesing. Her finnes lærebøker, ABC-bøker, lydbøker og vitenskapsbøker for barn som også er morsomme for foreldrene når man bruker dem med barna.

Noen eksempler er de populære bøkene Lytt og lær, utviklingsfremmende spill fra V.SMILE og tegnebøker, malebøker og hobbybøker som stimulerer barnas kreativitet og fantasi.

Eksperiment og vitenskap

Å utforske omverden og eksperimentere med naturvitenskapens lover på nært hold kan være store opplevelser for barn. Eksperimentpakker og vitenskapelige tester gjør at barnet selv kan finne ut av vanskelige spørsmål.

Har du som forelder noen gang fått et spørsmål som: "Hvordan fungerer elektrisitet?", "Hva er et fingeravtrykk?" eller "Hvordan ser en stjerne ut?". Nå kan du bestille de redskapene som trengs for at barnet, på en underholdende måte, kan arbeide rundt disse og mange andre emner på egen hånd.

Forstå det store og det lille

Det er alltid spennende med det aller minste og det aller største. Om du bestiller et teleskop og setter opp det i vinduet eller i ute i hagen vil det bli et inspirerende verktøy for alle – store som små. Sitt oppe en høstkveld, vent på mørket og undersøk stjernehimmelen sammen med barna.

På samme måte er det morsomt med et mikroskop som man kan bruke for å undersøke det som man ikke ser med det blotte øyet. Hvilken hverdagsgjenstand som helst blir et interessant studieobjekt om man kan se det forstørret.

Forstå fysikk, biologi, kjemi og geologi

Foruten mikroskop og teleskop har vi tilbehør for å presse planter, insektsbur og eksperimentpakker for vulkaner, lufttrykk og vind. Du kan til og med bestille en hel værstasjon i miniatyrformat.

Nå har vi bare skrapt litt på overflaten. Ta en titt her på siden og se på verktøy som passer det kunnskapstørste barnet. Du vil garantert finne noe som blir populært, kanskje til og med hos foreldrene. Faktum er at denne type spørsmål som man får svar på her er spørsmål man gjerne stiller hele livet.

47 produkter
47 produkter