Lekmer logo

Verktøy & maskiner

Her kan du finne alt som trengs for at barnet ditt skal kunne utvikle sine handy sider. Med sin egen verktøykasse til barn kan du la barna være med i hagen eller ved mindre byggeprosjekt og fikse og ordne. La ditt barn lære seg å bruke barnetilpassede vektøy og bygge sammen sine egne kreasjoner. Å la barnet ditt hjelpe til er en perfekt måte for dere å komme nærmere hverandre.

I denne kategorien finnes blant annet snekkerbelte til barn, vektøy i forskjellige former og et stort sortiment av verktøybenker. Vi tilbyr et stort sortiment av verktøy og maskiner for alle aldre. Alt er konstruert av barnesikre materialer, og alle våre produkter er kvalitetssikrede. Vi på Lekmer.no synes det er ekstremt viktig å gjøre leken både morsom og lærerik, derfor har vi valgt å ta inn mange forskjellige artikler i denne kategorien. Velg den verktøybenken som passer ditt barns størrelse og gjør ham eller henne delaktig i husholdningens hverdagslige sysler. Skap et hjem bygd av kjærlighet, et hjem dere har bygd sammen. Naturligvis er alle produkter frie for små løse deler for barnets sikkerhet.

Verktøy er så mye mer enn leker for barn, det får dem til å føle seg som sine foreldre, og det gir dem en sjanse til å kunne hjelpe til. Med sin egen verkøykasse i tre kan barnet få en følelse av ansvar og organisasjon, og med en motorsag kan barnet leke skogsarbeider. Vi har mange forskjellige varianter av barnetilpassede maskiner med tilhørende verktøybenker i forskjellige utformelser. Med kvalitetsmerker som Black & Decker og Micki er vi på Lekmer.no overbevist om at dere kommer til finne alt som kan dekke barnets håndverkerbehov. Alle våre produkter er selvsagt sikre å håndtere for ditt og barnets skyld.

Vi på Lekmer.no synes det er svært viktig at du som kunde skal føle deg trygg i ditt kjøp av vektøy og verktøysett, derfor benytter vi oss bare av kjente og seriøse produsenter.

32 produkter
32 produkter