Lekmer logo

Smoby, Cherry Kitchen

Smoby, Cherry Kitchen Smoby, Cherry Kitchen
499 kr
(Veil. pris 799 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Komplett minikjøkken for barn fra Smoby Cherry Kitchen. Lag mat, lag en espresso til desserten, og vask så opp etter middagen. Kjøkken med kjøkkenredskaper, to plater, ovn, kjøleskap, vifte og masser av oppbevaringshyller. Fra 3 å... Vis produktinformasjon

Komplett minikjøkken for barn fra Smoby Cherry Kitchen. Lag mat, lag en espresso til desserten, og vask så opp etter middagen. Kjøkken med kjøkkenredskaper, to plater, ovn, kjøleskap, vifte og masser av oppbevaringshyller.

Fra 3 år.
Mål: 67 x 34 x 97 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Komplett minikjøkken for barn fra Smoby Cherry Kitchen. Lag mat, lag en espresso til desserten, og vask så opp etter middagen. Kjøkken med kjøkkenredskaper, to plater, ovn, kjøleskap, vifte og masser av oppbevaringshyller.

Fra 3 år.
Mål: 67 x 34 x 97 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Smoby

Artikkelnummer:
8076119-0000

Tags:
Kjøkken & butikk, 3-8 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Smoby Vis alle produkter

At barn elsker å løpe og bruke energi utendørs er ingen hemmelighet. Smoby tilbyr et bredt utvalg av pedagogiske leker for lekelystne barn opp til 8 år, og disse passer like bra utendørs som innendørs. Lekmer.no er en stolt Smoby forhandler med mengder av robuste leker som innbyr til lærende lek. Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Det er en talemåte vi har måttet lære oss å leve med i og med Norges lunefulle klima. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Her på Lekmer.no er vi glade og stolte over å kunne tilby et stort utvalg av solide Smoby leker online til en god pris. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Her finner du heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.