Lekmer logo

Kjøkken i forskjellige farger og utforming finner du på Lekmer.no

Få ting er så spennende for barn som å imitere voksne. La barna by inn til kaffe i sitt eget kjøkken, og hvorfor ikke la dem ta seg av handlingen selv i en egen lekebutikk. Med alt fra kjeler, plastfrukt og muffinsformer finner du på Lekmer.no det meste for et barnekjøkken. Våre produkter kommer i forskjellige farger og gir deg mulighet til å utforme lekerommet etter akkurat dine barns ønsker.

Ikke sant det er hyggelig å tilbringe tid med barnet i kjøkkenet? Det kan selvfølgelig bli rotete og føles litt skummelt å slippe de små løs i et ekte kjøkken. På Lekmer.no gjør vi det mulig for dere å flytte barnas lek til barnerommet med våre barnetilpassede kjøkken. Med en mengde av kjøkkensredskap for barn finnes det alle muligheter til å tidlig vekke barnas bake- og kokkeinteresse. Hos Lekmer.no har vi sørget for at du og ditt barn sammen kan velge et barnekjøkken i akkurat deres smak. De fleste av våre komfyrer og minikjøkken er produsert av tre og finnes i flere fargeskalaer. Kjøkkenet utruster dere enkelt med noen av våre matlagingssett, kjøkkenmaskiner og serviser.

Det aller beste med et kjøkken for barn er at kun fantasien kan sette grenser. Med en lekekomfyr fra Lekmer.no kan ditt barn på en avslappet måte oppmuntres til å både bake og lage mat. For å enkelt utvide leken har vi også et stort utvalg av naturtro lekemat som salat, frukt og pizzaer i plast. Vårt utvalg av farger og design skaper muligheter for at barnekjøkkenet på en naturlig måte smelter inn i og løfter innredningen. Med en klassisk Brio komfyr kan ditt barn tilbringe mange morsomme stunder blant kjeler, kasseroller og kaffekanner og samtidig bli en profesjonell kokk på null tid!

Vi anser at det skal være morsomt og enkelt å handle lekekjøkken. På Lekmer.no gjør vi det mulig for deg å i fred og ro sammen med ditt barn finne det kjøkkenet dere søker.

115 produkter
115 produkter