Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Leker for sang og musikk - Musikkinstrumenter for barn

Et barn med en maracas i hånden behøver ikke være alle foreldres favoritt. Men barn elsker musikkinstrumenter, så hvorfor ikke plukke frem dem i blant. Dessuten er musikk veldig utviklende. Å få leke med toner og rytme åpner døren for helt nye verdener for barn i alle aldre.

Så vil du ha din egen Gene Krupa, Angus Young eller Robert Wells der hjemme er det bare å ta en titt blant våre musikkinstrumenter for barn. De er så morsomme å bruke at du må la barna spille fra tid til annen.

Utvalg av musikkinstrumenter for barn

For de aller minste pleier enkle rytmeinstrumenter å passe best. Maracas, rangler, tamburiner og bjeller er sikre kjøp til f.eks. en ettåring. Med disse instrumentene kan de nærme seg musikk gjennom rytmen, hvilket er den første musikkomponenten man får et forhold til.

For de litt eldre barna har vi synther, xylofoner, fløyter og lekegitarer. Med dem kan barnet nærme seg melodiene i musikken og skape sine egne trudelutter. Dessuten har vi digitale trommesett som slår an i alle aldre, ja, det kanskje til og med er favoritten. Hvem har ikke næret en drøm om å bli trommis?

Til sist har vi en del sangutstyr: mikrofoner med stativ, og mikrofoner som forsterker lyden og legger på effekter. Skulle du kjøpe flere instrumenter kan dere starte et familie-band.

Spørsmålet er bare hvem som skal få æren av å være trommis.

Øvrige produkter for musikk og bilde

Vil dere høre på musikk eller spille inn deres framføringer har vi forskjellige musikkspillere og videokameraer. Vi har barnestereoer som håndterer CD så vel som mp3 og mp4, samt morsomme barnetilpassede kameraer.

For det perfekte showet, bestill et diskolys mens du er i gang!

67 produkter
67 produkter