Lekmer logo

My Little Pony, Karnevalsdrakt, Pinkie Pie, Deluxe

My Little Pony, Karnevalsdrakt, Pinkie Pie, Deluxe My Little Pony, Karnevalsdrakt, Pinkie Pie, Deluxe
329 kr
(Veil. pris 399 kr)
For å kunne kjøpe produktet må du velge en størrelse ×
Du må velge en størrelse ×
Størrelse:
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

En herlig rosa kjole fra populære My Little Pony med ermepuffer. Kjolens underdel har et ytre lag av tyll, og overdelen har rundet halslinning med et stort trykk av Pinkie Pie fra tv-serien. Pinkie Pie's man er blendende glitrende... Vis produktinformasjon

En herlig rosa kjole fra populære My Little Pony med ermepuffer. Kjolens underdel har et ytre lag av tyll, og overdelen har rundet halslinning med et stort trykk av Pinkie Pie fra tv-serien. Pinkie Pie's man er blendende glitrende, og hun har en lang rosa hale. Passer utmerket for lek og karneval.

Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

En herlig rosa kjole fra populære My Little Pony med ermepuffer. Kjolens underdel har et ytre lag av tyll, og overdelen har rundet halslinning med et stort trykk av Pinkie Pie fra tv-serien. Pinkie Pie's man er blendende glitrende, og hun har en lang rosa hale. Passer utmerket for lek og karneval.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
My Little Pony

Artikkelnummer:
8093005-0000

Tags:
Kjente karakterer, 4-6 år, 301 - 500

Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

My Little Pony Vis alle produkter

Kjøp barnas favoritt My Little Pony online. På Lekmer.no finner du alt for lek og innredning. La barna oppbevare smykkene sine i et søtt smykkeskrin eller varme seg i en herlig poncho. Nå kan de også designe sin egen ponny. Hva du enn velger så kan vi love at barna kommer til å ha en morsom stund sammen med Pinkie Pie, Appeljack og alle andre venner fra My Little Pony. My Little Pony har med sitt store utvalg lenge vært barnas favoritt. Vær kreative og la fantasien flyte sammen med My Little Pony. Nå kan barna stå på scenen sammen med My little Pony Equestria Girls i Rainbow Rocks eller gå på ball på My Little Pony Cantelot slott. Kanskje inviterer de sine venner til teselskap sammen med My Little Pony prinsesse. My Little Pony har også andre produkter i sitt sortiment. Etter badet kan det være godt å varme seg en stund i en herlig My Little Pony poncho for så å krype ned i en nyoppredd seng med sengetøy fra My Little Pony. Produkter fra Lekmer.no holder alltid god kvalitet, og du kan være sikker på at dine barn er trygge når de leker med leker fra oss. Det populære varemerket My Little Pony har et stort og variert utvalg av både dukker og hester. My Little Pony begynte å selges i begynnelsen av 1980-tallet og har siden da vært en favoritt blant både barn og voksne. De fargeglade lekene stimulerer barnas kreative side og lar fantasien flyte. Du kan børste hestenes man eller gå på oppdagelsesferd i Ponyville. Kanskje løper du på Twilight Sparkle og hennes venner. Ta hånd om My Little Pony og ha en morsom og magisk stund sammen med alle dine venner. Hos oss på Lekmer.no finner du et variert utvalg av leker og innredning fra My Little Pony. Som forelder kan du være sikker på at våre produkter er sikre og holder høy kvalitet. Velkommen!