Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Figurer, kjøretøy, lekerbiler, lekefly og actionfigurer hos Lekmer

Leter du etter en lekebil å gi bort i gave? Gratulerer, det er noe som har gått rett hjem i alle tider, men du har dessverre bare kommet halvveis. Det finnes veldig mange biler og funksjoner å velge mellom.

Men fortvil ikke. Vi skal forsøke å strukturere opp hva du har å velge mellom.

Lekebil-varianter

Klassiske lekebiler: Det her er hva den med noen med noen år bak seg forbinder med "lekebil". Ofte er de realistisk utformede miniatyrvarianter av ekte biler.

Dra bakover og kjør: Neste steg blant lekebilene er de som man drar bakover på gulvet, en fjær dras opp, og bilen stikker i vei når man slipper. Nå for tiden kan de ha flere funksjoner enn bare dette. Noen har motorlyd, rister og kan til og med slippe fra seg "eksos" i form av vanndamp.

"Biler"-biler: En storselger i dag er biler fra filmen med samme navn. Lynet McQueen og hans venner er et sikkert kjøp til de mindre barna.

Bilsett med garasje: En variant som alltid settes pris på er en pakke med forskjellige biler og medfølgende garasje. Disse finnes i mange varianter og finnes i komplette sett med utrykningskjøretøy som ambulanser, politibiler og brannbiler.

Radiostyrte biler: For de eldre barna er radiostyrte biler en favoritt. Det, om vi skal være helt ærlige, blir man aldri for gammel for.

Bobby Car: Siden starten av 1970-tallet har Bobby Car vært en av de mest populære bilene barn kan kjøre rundt i. Her kan du bestille en rekke Bobby Car-modeller. Foruten den røde klassikeren finnes Bobby Car Politibil, Bobby Car Skobeskyttelse, Bobby Car Hello Kitty, Bobby Car Styrestang, Bobby Car Motorsykkel, Bobby Car Porsche og mange, mange fler.

Andre lekekjøretøy:

Nå har vi bare snakket om biler, men vi har såklart mer enn bare dette. Du kan kjøpe arbeidskjøretøy, traktorer, trejernbaner, helikoptre, seilbåter, motorbåter og fly. Ja, egentlig hva som helst som beveger seg fremover på bakken, i luften eller på vannet.

Actionfigurer – Fra Toy Story til Batman

Actionfigurer kan oppfattes som en ny type leke, men tenker man etter så har alle – i alle generasjoner – lekt med actionfigurer. Farfar gjorde det med tinnsoldater, pappa med Big Jim, He-Man eller Star Wars og i dag finnes et stort utvalg av både nye og klassiske figurer.

Leken er mye den samme som den var før. Barnet skaper en fantasiverden som figurene får utforske. Figurene samhandler med hverandre og de utgjør et veldig godt grunnlag for lek sammen med andre barn.

Actionfigurer ser ikke bare tøffe ut – de er samtidig utviklende og fantasieggende leker.

Kjøp Actionfigurer gjennom Lekmer

Vi har et bredt utvalg av actionfigurer – produkter fra de aller minste til de større. Ofte er det figurer fra filmens, bøkenes og tegneserienes verden. Helten skal redde mennesker og dyr, iblant hele verden og menneskeheten fra undergang.

Når barn kjenner igjen figurene kan de lett inspireres fra bøkene og filmene og morsom lek kan starte umiddelbart. Si for eksempel at din datter liker Toy Story. Da vil Woody, Buzz Lightyear eller en annen figur være den perfekte gaven.

Vårt utvalg

Hos Lekmer finner du blant annet Supermann, Spiderman, Batman, Star Wars, Hulken, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers og Biker Mice.

Og nå har vi bare så vidt skrapt overflaten. Se gjennom utvalget vårt og du vil finne ditt barns personlige favoritt.

248 produkter
248 produkter