Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Tegning, maling og håndverk - Pedagogisk og morsom lek for alle barn

Vil du kjøpe en billig gave som du vet vil brukes mye, bestill tegne- og maleutstyr. Med en blokk og noen blyanter eller tegnestifter garanterer man timevis med morsom og utviklende lek for barn i alle aldre.

Å tegne, male og skape bilder etter eget hode er helt enkelt fantastisk morsomt.

Hos oss på Lekmer finner du alt innen maling og andre produkter innen "hobby"-området. Ta en titt på vårt utvalg og du finner det meste fra blyanter, pensler og malebøker med kjente figurer til papir, perleplater og lekeleire.

Malebøker og aktivitetsbøker

For det mindre barnet er det alltid bra med malebøker. De gir dem inspirasjon og barnet kan fylle ut bildene i Bamse-, Barbie-, Toy Story- og "Biler"-bøkene, bare for å nevne noen av produktene. En fordel med malebøker er at den som maler kjenner seg flink med en gang.

Litt blå farge på Bamses lue og bildet blir fint med en gang.

For det noe eldre barnet har vi aktivitetsbøker, også med kjente figurer fra film og TV. Her kan barna utfordres av kinkige oppgaver og lage fine bilder med klistremerker og maling.

Pensler, blyanter og fargestifter

Du finner også et stort utvalg av maletilbehør hos oss. For de minste passer kanskje tegnestifter best og for de noe eldre kan man oppgradere arsenalet med fargeblyanter og tusjer.

Dessuten finner du malerfarger og hele sett med vannfarger og pensler. De settes pris på av barn i alle aldre. Vil man senere ta det videre kan oljefarge være et bra alternativ – da kan barnet bli en "ekte" maler. Kunstner neste?

Hobby

Å skape sine egne ting er en inspirerende lek for eldre barnehagebarn og skolebarn. Alt fra perleplater og halsbånd til tinnsoldater og hele aktivitetspakker gir barna mulighet til å være kreative og gledes av ting de har skapt med sine egne hender. Deretter kan du, som forelder, sørge for at barna har noe å gi deg i julegave.

Vårt utvalg av hobbyprodukter er stort. Hva du enn vil skape med dine barn finnes produktene her i vår nettbutikk.

Utvalg av hobbyprodukter

Leter du etter noe spesielt anbefaler vi at du ser igjennom vårt utvalg, men for å gi deg et overblikk kan vi se på to populære kategorier.

Perleplater: De kommer i forskjellige former og utseender. Enten bestiller du ferdige sett med ulike motiver som Pippi eller Mikke Mus, eller så kjøper du assorterte perler og plater der man skaper hva man vil etter eget hode.

Lekeleire: Det er mulig å lage lekeleire og modellere selv, men orker man ikke det er det billig å bestille hjem leire i ulike farger. Kanskje et bedre alternativ, til og med. Her finnes også former og tilbehør som gjør leken med leiren enda morsommere.

Øvrige hobbyprodukter for barn

Vi har så mye mer for det aktivitetssultne barnet. Du kan bestille former for gipsstøping og gjenstander for scrapbooking,, lim, klister, tegneblokker, pensler, tegnestifter og blyanter. Her finnes også silkepapir, tusjer, filterpenner og farger for papir, plast, glass og porselen.

Men som sagt, nå har vi bare sett på noen av hobbyproduktene her hos Lekmer.

Ta en titt på egen hånd også.

228 produkter
228 produkter