Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Kjente karakterer til maskeraden

Finn velproduserte og kreative karnevalsdrakter til det kommende karnevalet. Ditt barn kan velge mellom mange forskjellige karnevalsdrakter som for eksempel forestiller helter samt andre godt likte og kjente karakterer. Hva dere enn leter etter så håper vi at dere finner noe morsomt. En karnevalsdrakt til barn må være inspirerende og vellaget. Vi på Lekmer.no er stolte over å kunne tilby fine antrekk til barn i mange forskjellige aldre.

Det finnes mange anledninger hvert år da barna ønsker å kle seg ut. En høytid som har blitt mer og mer populær i Norge er Halloween. Det er kanskje det viktigste høydepunktet for å kle seg ut gjennom hele året, og en skummel halloweendrakt er et must. Men selvsagt går det like bra å kle seg ut til fødselsdagsfesten eller til discoet. Her på Lekmer.no kan dere enkelt lete rundt blant et stort sortiment av velproduserte drakter. Vi har for eksempel antrekk av kjente karakterer som Batman og andre hjelter, samt en og annen populær Disney karnevalsdrakt som pleier å være en stor hit på festene. Hvem er ditt barns favoritt blant alle de kjente karakterene?

En av de vanskeligste oppgavene når man skal velge antrekk til karnevalet er helt enkelt å komme på hva man vil kle seg ut som. Derfor har vi her på Lekmer.no gjort det enkelt for dere og kan vise frem mange eksempler og idéer som vi håper skal gi inspirasjon. Hvorfor ikke kikke rundt våre kjente karakterer og velge ut en klassisk kjendis? Eller om dere kanskje er mer inne på helter så har vi selvsagt det også. En Spidermandrakt pleier å være populært blant barn i alle aldre. En del barn vil helt enkelt ha klassikere, og da er det naturligvis et Pippi-kostyme som gjelder.

Er det tid for karneval? Leketøysbutikken Lekmer.no har de aller morsomste og velproduserte karnevalsdraktene for barn i alle aldre. Finn deres favorittdrakter forestillende filmkarakterer, superhelter og andre kjente karakterer her.

32 produkter
32 produkter