Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Maskerade og utkledning - Morsomme utkledningsartikler for barn

Vil du arrangere et unikt og morsomt barneselskap eller en kul fest for barna er kostymer et selvsagt tema. Hvem liker ikke å kle seg ut som pirat, prinsesse, ridder eller heks?

Her på Lekmer finner du alle mulige kostymer. Det behøver selvsagt ikke være karneval for å bruke dem. Å snike seg rundt i hagen eller kvartalet utkledd i Spidermandrakt eller som en storslagen trollmann er morsomt for alle barn.

Utvalg av kostymer

For å se hele utvalget anbefaler vi at du ser igjennom våre produkter, man la oss nevne noen av storselgerne som virker å falle i smak hos alle sammen.

For de små barna har vi politiklær, Spidermankostymer og Astrid Lindgren-karakterer som Pippi og Emil i Lønneberget. De litt eldre barna pleier å like prinsesseklær og andre eventyrfigurer som engler og alver, hekser og pirater.

Som sagt var dette bare noen eksempler. Titt inn i butikken for hele sortimentet.

Tilbehør til utkledningen

Har dere allerede et kostyme, men ser etter det lille ekstra, har vi en stor mengde tilbehør. En pirat behøver et sverd eller en krok, en ridder behøver en hjelm eller skjold og en politibetjent behøver en pistol og et skilt – alt for å gjøre kostymet komplett.

Du finner også farge for ansiktsmaling, noe som kan være morsomt i seg selv. Hvorfor ikke male alle barna i selskapet eller lade opp til en landskamp i fotball med rødt, hvitt og blått ansikt?

68 produkter
68 produkter