Lekmer logo

Adventskalendre til barn i alle aldre

Finnes det noe som kan gjøre desember måned, og ventingen på julaften, mer spennende enn en adventskalender? Den daglige letingen etter den rette luken og muligheten til en liten sjokoladebit, en tyggis eller kanskje til og med en leke. Adventskalendere gleder barn i alle aldre, til og med du som voksen har innimellom vanskelig for å holde fingrene unna. En adventskalender til barn finner du hos Lekmer.no, uansett om du ønsker en med sjokolade eller leker.

I vårt store sortiment av adventskalendere finnes det noe for alle smaker og alle aldre. For enkelte barn er det gleden av en godtebit hver dag som er avgjørende, mens andre liker en julekalender som skjuler litt mer aktivitet bak lukene. I vårt sortiment finner du adventskalendere med forskjellige figurer og byggbare små leker, mange ganger fra velkjente filmer og barneprogram ditt barn elsker. Lego er et av de varemerkene som tilbyr produkter som gjør ventingen på julaften litt morsommere, så er ditt barn en legofantast er det en barnekalender herfra du søker. Vi på Lekmer.no forstår hvor uendelig lang ventingen på julenissen kan være, så sammen gjør vi den litt kortere.

Som forelder husker du sikkert også den adventskalenderen med pakker du hadde da du var liten. Hver morgen, før frokost, løp du ut til kalenderen din for å se hva nissen hadde kommet med til deg i løpet av natten. Kanskje skrev du små brev til nissen og takket for alle gavene. Et annet minne fra en glad barndom er Nrk adventskalender som var obligatorisk hvert år. Eventyrene som utspilte seg i tv-skjermen er eventyr man ofte husker helt inn i voksen alder. Selvfølgelig skal dine barn ha de adventskalendere du hadde som ung, og som du elsket. La det bli en opplevelse dere begge kan dele, og la oss på Lekmer.no hjelpe deg å finne det du søker.

Hos Lekmer.no kan du alltid føle deg sikker på trygg og rask nettshopping. Om du leter etter en adventskalender på nettet kommer du i vårt store sortiment av adventskalendere til å finne akkurat det du søker.

3 produkter
3 produkter