Lekmer logo

Morsomme adventskalendere for barn

Adventskalenderen er en tradisjon som er like viktig som juletreet, nissen og pakkene. Det blir ikke ordentlig jul om man ikke får bygge opp forventningene gjennom å telle ned dagene i desember. Mange forbinder adventskalenderen med radio og tv, men den er så mye mer en det.

Hos oss på Lekmer kan du bestille en mengde ulike kalendere – mange med temaer fra barnas favorittleker og figurer. Bestill en kalender direkte på nettet om du vil ha noe unikt som bygger opp stemningen til den kanskje viktigste dagen i året for barnas almanakker.

Adventskalendere med Lego

Noen av de mest populære adventskalenderne blir produsert av Lego. Her finner du ikke bare et bilde eller lignende bak lukene; der gjemmer det seg ordentlige legofigurer. Barna får en gave alle de 24 dagene frem til julaften.

Legokalenderne kommer i ulike former og du kan velge den som passer best. I for eksempel Star Wars-kalenderen finner du romskip og figurer fra filmen og i Lego City-kalenderen finner du figurer og hjelpemidler som kan hjelpe nissen til å få løs sleden som har kjørt seg fast i snøen.

Dette er adventskalendernes Rolls Royce.

Andre populære adventskalendere

Vi har en rekke andre kalendere som er populære for barna. Hva sier dere til for eksempel å følge med Lynet McQueen og de andre fra Biler-filmene frem til jul, eller så kanskje dere heller vil følge med Barbie å få en ny ting eller barbieklær hver dag.

Utenom disse finnes kalendere fra Mummi, Littlest Pet Shop og Spider Man.

Så før julen drar i gang, med alt hva det innebærer, bestill din kalender her. De kommer til å gjøre ventingen frem til den 24 desember mye lettere.