Lekmer logo

Nettbrett for barn finnes hos Lekmer.no

I dag har nettbrett tatt over som den mest populære leken et barn kan ha. Selv om det kanskje ikke er en leke, er et barnenettbrett et ekstremt bra vektøy for ditt barns utvikling og læring, samtidig som spillene som finnes på brettet faktisk gjør den til en leke. Hos Lekmer.no kan du lett finne et nettbrett som passer akkurat ditt barns behov, samtidig som du kan være sikker på at det tåler litt tøffere tak.

I vårt store utvalg kan du som forelder for eksempel finne Kurio nettbrett. Dette brettet har et avtagbart tastatur, noe som innebærerr at det passer alldeles utmerket til lekser samtidig som barna også kan spille spill på det. Det avtagbare tastaturet gjør også at disse nettbrettene tar lite plass og er enkle å bære med seg. Fra Kurio kommer også en annen variant av nettbrett, der et kamera lar deg styre sport-, og innlærings-apper med hjelp av din kropp. Brettet har en 7-tommers skjerm, og ditt barn kan leke frem ferdigheter innen matematikk og annet. Med hjelp av nettbrett har ditt barn alle muligheter til å ta til seg kunnskap på en leken og effektiv måte.

Ettersom markedet i dag svømmer over av nettbrett av alle slag, vil vi på Lekmer.no kunne tilby et brett for barn. Enheter som er tilpasset barns ivrige, og i blant skitne, små fingrer, og brett som overlever om de tilfeldigvis faller i gulvet en, eller to ganger. Søker du etter et svart nettbrett tilpasset skolearbeid og lekselesing, men også lek og underholdning, da kan Lekmer.no hjelpe deg. Søker du i stedet etter en enhet som retter seg litt mer mot lek, som har tilgang til Google Play og internett, da har vi det også. Vi tilbyr raske og driftsikre brett som dine barn kommer til å elske.

Leter du etter et nettbrett online kan du henvende deg til oss hos Lekmer.no. Vi har et stort utvalg av nettbrett for dine barn, og svarer hurtig på eventuelle spørsmål.

0 produkter
0 produkter