Lekmer logo

Interaktive leker

I leketøysbransjen lanseres det iblant en leke som er forskjellig fra alt annet som noen noensinne har sett. Som revolusjonerer markedet for all fremtid. Som har noe spesielt som ingen annen leke ennå har hatt. Fremtiden er her, og vi presenterer - De interaktive lekene! p>

Nesten alle husker vel hvor vilt populært det interaktive robotkosedyret Furby og det digitale husdyret Tamagotchu ble da de ble lansert på 90-tallet? De interaktive lekene tok barna med storm og var en banebryter på leketøysmarkedet. Furby ble raskt veldig populær blant barna da den ble lansert i 1998 og solgte i mange mange eksemplarer - nærmere bestemt 40 millioner. I 2012 ble en oppdatert versjon av Furby nylansert, og barna fikk igjen øynene opp for den interaktive leken.

Vi har et stort utvalg av interaktive leker.

Vi på Lekmer synes at robotleker, interaktive, tekniske og elektroniske leker er utrolig spennende! Hos oss finner du blant annet interaktive kosedyr fra Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic og Xeno. Interaktive spill fra Magic Jinn, roboter og robotdyr fra Teksta og Robofish og nettbrett fra Kurio. Interaktive leker er ikke bare morsomme for barna, men er også utviklende for dem å leke med.

Lekene har mange fordeler, og ved å leke interaktivt trener barna ikke bare sin kommunikasjon og koordinasjon. De øver også på språket, utvikler hukommelse og kreativitet. Gjennom de interaktive lekene får barna mulighet til å utvikles på en morsom og kreativ måte.

Interaktive leker = moderne leker

Interaktive leker er så mye mer enn vanlige tradisjonelle leker. Mange av de batteridrevne lekene beveger seg, snakker, lytter og lager lyd på forskjellige måter, noe som mange barn liker og synes er morsomt. Interaktive leker er helt enkelt leker som barnet kan interagere med på en eller annen måte. Så ta deg en titt blant våre interaktive, tekniske og elektroniske leker. Du finner med sikkerhet noe som passer for akkurat ditt barn!

27 produkter
27 produkter