Lekmer logo

BRIO, Tretogbane, Den store togstasjonen

BRIO, Tretogbane, Den store togstasjonen BRIO, Tretogbane, Den store togstasjonen
699 kr
(Veil. pris 699 kr)

Du kan overvåke produktet ved å fylle inn din e-postadresse nedenfor. Så får du en e-post når du kan bestille produktet igjen.

Ikke på lager.
Visa butikslager

Hvor drar togene for å parkere? Til togstallen så klart! Bruk vendeskiven for å plassere togene i sine individuelle staller. Bakdørene kan også åpnes for å komme til togene bakfra. Fem kjøretøy får plass inni. Vendeskive inngår. F... Vis produktinformasjon

Hvor drar togene for å parkere? Til togstallen så klart! Bruk vendeskiven for å plassere togene i sine individuelle staller. Bakdørene kan også åpnes for å komme til togene bakfra. Fem kjøretøy får plass inni. Vendeskive inngår. Fra 3 år.

Antall deler: 2
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Hvor drar togene for å parkere? Til togstallen så klart! Bruk vendeskiven for å plassere togene i sine individuelle staller. Bakdørene kan også åpnes for å komme til togene bakfra. Fem kjøretøy får plass inni. Vendeskive inngår. Fra 3 år.

Antall deler: 2

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Brio

Artikkelnummer:
8066192

Tags:
Togbaner og tilbehør, 3-8 år, 501 - 700

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

BRIO, Tretogbane, Den store togstasjonen

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  5
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Solid nostalgi
  av

  Dette er en leke jeg husker fra min egen barndom og når guttene mine viste interesse for leketog var det veldig kjekt å finne igjen denne perlen av en togstall. 5 parkeringsplasser med hver sin dør og hvert sitt spor, snuskiven kan vries til hvert spor slik at leken blir realistisk når de blir store nok til å bry seg om det og pr nå som de er små er det fascinerende å vri på skiven og åpne dørene. Og heldigvis er hele bakryggen på togstallen store dører slik at vi får ut igjen hva enn barna finner det for godt å putte inni. Dette er leker som tåler små nysgjerrige barnehender, og artig nostalgi da briotog var på markedet når dagens foreldregenerasjon selv var barn :)

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Brio Vis alle produkter

Hos oss på Lekmer finner du det svenske varemerket BRIOs babyprodukter som barnevogner, sportsvogner, babybilstoler og andre tilbehør til din baby. Her finner du foruten barne- og babyprodukter BRIOs populære og pedagoiske leker - togbaner i tre, gå-vogner, dukkevogner, draleker, kjøkken og kjøkkenredskaper samt klassiske treleker som også er en fin innredningsdetalj i barnerommet. Med vårt BRIO-sortiment av lekeprodukter får du en unik lekeopplevelse som setter i gang fantasien; den berømte tretogbanen, Builder byggesystem, ikoniske leker for de minste og leker for de som vil leke rolleleker.

Her finner du det klassiske BRIO-kjøkkenet i flere forskjellige farger og utførelser, den fine tredachsen i forskjellige modeller og aktivitetsleker som hjelper barnet å utvkle sine sanser. Leker som gir en nostalgifølelse og er av så høy kvalitet at de kan gå i arv i flere generasjoner.

BRIO er et foretak som har prioritert lek i over 130 år, noe som viser seg i deres klassiske design. BRIO anser at barn er verdensmestere på å fylle sin lek med kreativitet og aktiviteter, og deres mål er å møte dette på en sikker og utviklende måte. Se gleden i barns øyne når de leker med BRIO, og la deg inspirere til lek hos oss på Lekmer, du også!