Lekmer logo

Figurer og Lekesett til barn

En av de aller mest populære lekene blant barn er lekefigurer. Ofte er figurene kopier av elskede karakterer på tv, film, spill eller bøker. Gjennom å leke med forskjellige velkjente figurer tar barnet med seg sine favoritthistorier inn i virkeligheten. Det finnes mange forskjellige karakterer å velge blant og nesten garantert noen som er basert på ditt barns favoritter.

Bamse har vært en godt likt karakter i mange år og dukker opp i en rekke tegneserier, filmer og bøker. Den snille og sterke bjørnen er fortsatt like populær, både blant små og litt større barn. Hos Lekmer.no finner du forskjellige sorter Bamsefigurer. Alle de velkjente karakterene finnes å velge blant, så ditt barn kan velge ut sine favoritter eller kanskje samle på alle. I sortimentet finnes det både små søte leker av plast og litt større kosedyr produsert av kosevennlig plysj. Det finnes også mer moderne figurer om ditt barn foretrekker det. Babblarna kosedyr er myke og morsomme figurer som også små barn kan leke med. Mange av de forskjellige variantene kan du finne i butikken.

Med et detaljert og nøye produsert lekesett fra Disney har ditt barn flere timers underholdning foran seg. Alle de velkjente karakterene og filmene finnes å velge blant, slik at ditt barn kan fortsette å nyte sine favorittfilmer, men under sin egen regi. Det utvikler ditt barns oppfinnsomhet. Med meget detaljerte figurer holder et lekesett garantert ditt barn sysselsatt og moret i mange leketimer. Noen karakterer som har blitt svært populære og godt likt de siste årene er de gule figurene Minions. Om ditt barn også synes at de er morsomme, hvorfor ikke velge et Minions lekesett? Bra både for underholdning og for ditt barns kreativitet.

Forskjellige velkjente figurer fra Disney og spennende actionfigurer, som er ditt barns favoritter finner du hos Lekmer.no. Morsomme leker som garanterer flere timer av underholdning og lek finnes nå i butikken.

203 produkter
203 produkter