Lekmer logo
Lagerutsalg

Dickie, Dino Tower Playset

Dickie, Dino Tower Playset Dickie, Dino Tower Playset
249,50 kr
Ord. pris: 499 kr -50%
Antall igjen: Mer enn 10 Færre enn 10
(Veil. pris 499 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Gjør deg klar for våghalsede triks og skikkelige stunts med Dino Tower Playset! Bilbanen har en elektrisk utskyter for bilene og har et styringshjul for å bytte bane på bilene. Lekesettet inneholder to biler og fem dinosaurfigurer... Vis produktinformasjon

Gjør deg klar for våghalsede triks og skikkelige stunts med Dino Tower Playset! Bilbanen har en elektrisk utskyter for bilene og har et styringshjul for å bytte bane på bilene.

Lekesettet inneholder to biler og fem dinosaurfigurer. Krever 4 AA-batterier (inngår ikke).
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Gjør deg klar for våghalsede triks og skikkelige stunts med Dino Tower Playset! Bilbanen har en elektrisk utskyter for bilene og har et styringshjul for å bytte bane på bilene.

Lekesettet inneholder to biler og fem dinosaurfigurer. Krever 4 AA-batterier (inngår ikke).

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Dickie

Artikkelnummer:
8075035-0000

Tags:
Bilbaner & biler, 3-6 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Dickie Vis alle produkter

La ditt barns fantasi få skinne i vei med hjelp av leker fra Dickie. En av verdens største leketøysprodusenter byr på en rekke forskjellige valgmuligheter til leker. Det er bare å velge hvem som er ditt barns favoritt: kanskje politi, lege eller hvorfor ikke kjøpe en brannbil fra Dickie så barnet ditt kan få leke brannman. Finn personlige leker til dine barn. Heftig er virkelig et ord som oppsummerer Dickie bra, og da dette er et av verdens største foretak innen leketøysproduksjon holder de kvalitet og sikkerhet høyt. Du vet med sikkerhet at det er god kvalitet på de produktene du velger å kjøpe. Dickies utvalg består av forskjellige slags lekebiler men de har også spionutrustning som lekepenger samt walkie-talkies til barn i alle aldre. Fra ung alder er de fleste barn nysgjerrige av seg og vil stadig lære seg nye saker. Dermed har foretaket utviklet leker for alle smaker: små som store med forskjellige funksjoner samt at barna får lære seg de første stegene i sikker kjøring. Hvorfor ikke kjøpe en radiostyrt bil til barnet ditt eller la de få bruke sin kreative side gjennom å leke spion. 1982 i Tyskland ble grunnlagt i foretaket Dickie som nå i dag er en av verdens største leketøysprodusenter med underavdelinger i 22 andre land verden over. Lekmer.no tilbyr mange av deres produkter og leker. Finn en rekke forskjellige biler som f.eks. radiostyrtbil på nettet. Livet som småbarnsforelder innebærer iblant at døgnets timer ikke riktig strekker til, og derfor er det supert at du kan spare tid gjennom å enkelt finne det du er ute etter online. Med bare et klikk kan du kjøpe de lekene du vil. Livet skal være enkelt og ikke for kostbart, så derfor er det bra å holde utkikk etter kampanjepriser som dukker opp av og til. Kampanjeprisene gjør at du som forelder sparer penger gjennom å shoppe leker til barnet ditt, og du får mer penger i lommen til annet.