Lekmer logo

Teddykompaniet, Diinglisar wild, Gyngedyr med lyd, Giraff

Teddykompaniet, Diinglisar wild, Gyngedyr med lyd, Giraff Teddykompaniet, Diinglisar wild, Gyngedyr med lyd, Giraff
999 kr

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbelt funktion - den kan både rulle og gynge. Stabilt håndtag og tippesikre hjul. Tryk på øret, og gyngedyret spiller en fin melodi.Længde: 60 cmHøjde: 48 cmSiddehøjde: 31 cmAnbefalet fra 18 måned... Vis produktinformasjon

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbelt funktion - den kan både rulle og gynge. Stabilt håndtag og tippesikre hjul. Tryk på øret, og gyngedyret spiller en fin melodi.

Længde: 60 cm
Højde: 48 cm
Siddehøjde: 31 cm
Anbefalet fra 18 måneder op til 3 år.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbelt funktion - den kan både rulle og gynge. Stabilt håndtag og tippesikre hjul. Tryk på øret, og gyngedyret spiller en fin melodi.

Længde: 60 cm
Højde: 48 cm
Siddehøjde: 31 cm
Anbefalet fra 18 måneder op til 3 år.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Teddykompaniet Diinglisar wild

Artikkelnummer:
2153

Tags:
Gyngehester & gyngedyr, 1-3 år, 701 - 1000

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Teddykompaniet Diinglisar wild Vis alle produkter

Et svensk foretak som har riktig gode produkter for de aller yngste er Teddykompaniet. De har høykvalitative leker i lekker design. Deres produkter passer like bra for barnerommet som for barnevognen. Vi selger deres nye linje Teddykompaniet Diinglisar Wild på nettet, her på Lekmer.no finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er safariinspirerte, myke og herlige leker for de aller minste. Deres veldesignede suttekluter i dyresign er både gjennomtenkte, koselige og stimulerende. Teddykompaniet Diinglisar er garantert å bli en favoritt i hvilket barnerom som helst. Produktene er vellagede dyr i klassiske design, og en del nyere varianter. Teddykompaniet elefant er et lekkert gyngedyr som i deres ville safarikolleksjon er prydet med et skjerf med animalisk trykk. Men det finnes flere ville dyr blant sortimentet, for eksempel en Teddykompaniet tiger og et løve. Alle Teddykompaniet gyngedyr er sikkerhetstestede og meget solide, de er laget for å brukes lenge. De heftige sutteklutene har innebygde smokk- eller flaskeholdere og er i veldig behagelige materialer for å være bekvemme for de absolutt minste. De har også en stor samling av fine anheng til både barnevogner og smokker. Det handler om herlige dyr som stimulerer og aktiverer, eller trøster når det trengs. Teddykompaniet er et svensk foretak vi mer enn gjerne anbefaler til våre kunder. Deres koselige barneleker er stimulerende samtidig som de er veldig morsomme. Med en herlige design og myke materiale er det perfekt trygghet for både høneblunder og barnevognskjøring. Å finne god pris på Diinglisar Wild er ikke vanskelig. På Lekmer.no har vi en stor samling av utrolig behagelige og myke leker i tøffe utførelser fra dette svenske kvalitetsmerket. Så uansett om det er en gave eller neste artikkel for å innrede barnerommet, har vi alltid noe av det nyeste fra dette velrennomerte foretaket. Med barnevennlig design som stimulerer og vekker interesse er det ikke rart at deres produkter er populære. Samtidig som de rangler og rasler er de en stimulanse for mange sanser samtidig.