Lekmer logo

Teddykompaniet, Diinglisar, Gyngedyr, Kanin

Teddykompaniet, Diinglisar, Gyngedyr, Kanin Teddykompaniet, Diinglisar, Gyngedyr, Kanin
729 kr
(Veil. pris 999 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbel funksjon - den kan både rulle og gynge! Tippesikker og med stabile håndtak. Trykk på øret, så spiller gyngedyret en fin melodi. Lengde: 60 cmHøyde: 48 cmSittehøyde: 31 cmAnbefales fra 18 måne... Vis produktinformasjon

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbel funksjon - den kan både rulle og gynge! Tippesikker og med stabile håndtak. Trykk på øret, så spiller gyngedyret en fin melodi.

Lengde: 60 cm
Høyde: 48 cm
Sittehøyde: 31 cm
Anbefales fra 18 måneder opp til 3 år
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Gyngedyr fra Teddykompaniet med dobbel funksjon - den kan både rulle og gynge! Tippesikker og med stabile håndtak. Trykk på øret, så spiller gyngedyret en fin melodi.

Lengde: 60 cm
Høyde: 48 cm
Sittehøyde: 31 cm
Anbefales fra 18 måneder opp til 3 år

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Teddykompaniet Diinglisar

Artikkelnummer:
4000985-0000

Tags:
Gyngehester & gyngedyr, 1-3 år, 701 - 1000

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Teddykompaniet, Diinglisar, Gyngedyr, Kanin

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  4
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Gyngekanin
  av

  Utseende: nydelig
  Melodi/lyd : skarp , ubehagelig

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Teddykompaniet Diinglisar Vis alle produkter

Er du ute etter en ny utviklende leke for de aller minste? Hos oss på Lekmer.no tilbyr vi riktig heftige leker i kategorien, blant annet fra det svenske foretaket Teddykompaniet. Dette merket har herlige musikkuroer og Dinglisar, som er utviklende figurer å henge i barnevognen eller fra smokken for å gi barnet ditt lek og stimulanse. Du finner et bredt utvalg av Teddykompaniet Diinglisar online hos oss på Lekmer.no. Teddykompaniet Diinglisar er herlige produkter og har raskt blitt en favoritt bland foreldre i hele landet. De heftige figurerna rangler, rasler og vekker interesse på en gang. Blant dyrene finner du blant annet en veldig fin Diinglisar sebra og en Diinglisar kanin som er superheftig og utrolig populær. Disse små dyrene trøster og underholder barn i hele Sverige og har med gjennomtenkt design og god kvalitet skapt en unik produktlinje. Med en herlig klassisk stil i ny form har foretaket skapt produkter for de minste, som tåler å lekes med, bites i og oppfyller alle moderne sikkerhetskrav. Dette er perfekte leker for de små trøstesløse. De små figurene er laget av helt naturlige materialer og finnes i masser av dyrevarianter. Diinglisar er perfekte gaver og garantert en snakkis ved enhver gaveåpning. Vil du finne herlige suttekluter i supermykt materiale og heftige dyredesign? Da er Diinglisar fra Teddykompaniet helt riktig for deg! Det finnes en stor mengde forskjellige design, blant annet sebra og elefant suttekluter som garantert blir en favoritt for hvilket som helst barn. Vil du skape et drømmerom for en nyankommet? Innred med Teddykompaniet for å skape en uforglemmelig stemning i hvilket som helst barnerom. De herlige produktene fra dette foretaket skiller seg ut, med sin herlige stil og gode kvalitet er det leker som ikke kommer å glemmes bort i første omgang. På Lekmer.no tilbyr vi alltid det beste, derfor har vi et solid utvalg av produkter fra Teddykompaniet til gunstige priser. Pass på å ta del i deres utvalg, det kommer både du og den lille til å sette pris på.