Lekmer logo

Gyngehester & gyngedyr

En riktig klassiker i barnerommet er den tidløse gyngehesten. Gyngehester fungerer ikke bare utmerket som en riktig god leke og en morsom aktivitet for barnet, de er også diskrete og fine deler av innredningen i et barnerom. Takket være kvaliteten på våre artikler er kjøpet av en gyngehest til barn ofte en investering som holder også til yngre søsken og fremtidige generasjoner.

Før i tiden var det ikke så mye å velge blant når det kom til gyngehester - de var relativt enkle i utførelsen, og en klassisk gyngehest i tre kunne man med datidens teknologi ikke modifisere spesielt mye. Visst finnes det noe fint og tradisjonelt i de enkle trehestene. I dag finnes det imidlertid et stort utvalg av gyngehester i forskjellige farger, former og med spesielle effekter som bidrar til underholdningen. Hvorfor ikke ta en titt på en gyngehest med lyd? Eller en som holder en konstant hastighet når man godt har kommet i gang med leken? Uansett om du vil ha noe ekstra eller bare en klassisk trehest, finner du det sannsynligvis hos Lekmer.no.

La ditt barns fantasi flyte fritt! Om dere trenger litt hjelp på veien er de innovative og søte gyngehestene i vårt sortiment virkelig noe å kikke nærmere på. Det finnes blant annet "gyngehester" som ligner andre dyr enn bare hester. I vårt sortiment kan du finne elefant gyngedyr eller et gyngedyr designet som en leopard eller en løve. En type lekedyr som blitt svært populær er Diinglis gyngehest som blant annet har en morsom giraff som ditt barn raskt kommer til å bli venn med. Alle modeller er nøye designet og har en myk og vennlig framtoning - nøyaktig som en venn skal ha!

På Lekmer.no finnes et stort sortiment av gyngehester, og andre typer gyngedyr i tre og andre materialer. Pass på å gi ditt barn en uforglemmelig gave og en ny venn som kan gå i arv til søsken.

17 produkter
17 produkter