Lekmer logo

Dukker

Mange barn synes å det er morsomt å leke med forskjellige dukker. En del er ekstra godt likte og blir raskt favoritten. Dukkene kan få våre barn til å kjenne seg igjen i sitt eget liv. Om ditt barn liker å bade i badekaret, som mange barn gjør, da passer det kanskje med en fin badedukke som er kledd i en badekåpe og små søte bamseører.

Det er bra og praktisk med dukker som kan bytte utseende regelmessig. Det kan du for eksempel gjøre gjennom å bytte dukkeklær. Det fører til at ditt barn synes at dukken er spennende lenger enn om den alltid ser lik ut. Dukker som er basert på karakterer som er kjente for barnet er ofte meget godt likt. Det kan være karakterer som dere leser om eller karakterer som dere ser på film. En av de aller mest populære figurene er Pippi Langstrømpe som nesten alle barn i Norge kjenner igjen og kan relatere til. En fin Pippidukke er alltid en godt likt leke som også passer utmerket som en liten gave til et barn du setter pris på.

Den velkjente internasjonale fotografen Anne Geddes har fotografert barn over hele verden. hun er kjent for å kle opp barna i søte karnevalsdrakter, ofte basert på dyre- og naturtema. Nå kan du kjøpe en Anne Geddes dukke som er en kopi av hennes fotografier. Det er vanligvis en myk dukke, som er en blanding mellom vanlige dukker og en kosebamse. Har du et barn som er litt eldre, da passer det kanskje bedre med en sminkedukke. Barn synes som sagt at det er morsomt å kunne forandre utseendet på sine leker, og en dukke som de kan sminke er en perfekt og morsom måte å gjøre det på.

Når du vil ha en dukke som passer ditt barn perfekt, kom og se sortimentet hos Lekmer.no. Det finnes mange forskjellige dukker til alle barn, uansett hva de har for smak. Bestill dukke online og få den levert uten forsinkelser.

24 produkter
24 produkter