Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Motedukker - leker for dukkeelskere

Hos oss på Lekmer.no finner du et bredt utvalg av motedukker fra blant annet Barbie, Monster High, Disney Alver, Disney Frost, Disney Prinsesser, My Little Pony og Ever After High. Lek med de elskede karakterene fra Disney Frozen, finn på kongelige og eventyrlige leker med Snehvit, Rapunzel og Askepott fra Disney Princess eller style din motedukke fra Ever After High. Motedukkene kommer i mange forskjellige varianter og temaer og er morsomme å leke med, kombinere og samle på.

Barbie

Barbie er en av verdens mest kjente og elskede dukker som har eksistert siden 1959. Dukkene oppdateres stadig etter rådende trender, med nye modeller, antrekk og tilbehør. Barbie er den klassiske motedukken som generasjon etter generasjon fremdeles er aktuell, og som barn over hele verden elsker og samler på. Foruten dukkene kan du også hos oss på Lekmer.no finne forskjellige hus og tilbehør som er fine supplement til dukkene. Du kan blant annet finne matbutikk, skihytte, garderober, bakeri, dyrebutikk, biler og de berømte Malibu-husene.

Monster High

Motedukkene fra Monster High er de populære skrekkelevene som er inspirert av karakterer fra skrekkfilmer. Alle dukkene har en unik historie og er i slekt med kjente monstre. Frankie Stein er datter av Frankenstein, mens Draculaura er Draculas datter men er veganer og drikker ikke blod, til tross for at hun er vampyr. Alle har sin unike bakgrunn, historie og personlighet. På Lekmer.no kan du finne alle de kjente karakterene fra Monster High og også kjøpe til masser av forskjellige tilbehør som omkledningsrom, garderobe eller sminkesett.

83 produkter
83 produkter