Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Dukkevogner

En billig dukkevogn er en selvsagt leke for hvilket barn som helst. Alle små hermer hva de litt eldre gjør, så barn som ser sine foreldre trille rundt småsøsken med barnevogn vil jo selvsagt også prøve dette. Så dukken blir det lille barnet, og vognen en liten kopi av fars og mors vogn. Hos Lekmer.no finner du et stort sortiment av dukkevogner i flere forskjellige modeller og utførelser.

Med et stort utvalg av dukkevogner har vi noe for alle. Kanskje elsker ditt barn designen hos en vintagevogn, og da kan vi selvsagt imøtekomme det ønsket. Kanskje er det i stedet den moderne varianten av dukkevogn som lokker, den som ser ut som en minikopi av foreldrenes. Hos oss finner du vogner av alle slag, de tradisjonelle av tre og de moderne produsert av metall og stoff. En del av våre vogner har sportsdeler som kan justeres, så dukken både kan ligge ned og sitte opp, samt seler så dukken ikke faller ut. Vi har også sulkys, der dukken kan sitte trygt, fastspent i sin sele. Uansett hvilke dukkevogner ditt barn er intressert i, finnes her noe som passer.

Alle vet vi hvordan ekstremt viktig det er med lek for en minnerik barndom og en sunn utvikling. Hos Lekmer.no oppmuntrer vi alle former for lek, og vil derfor tilby et stort sortiment av dukkevogner som passer alle behov. Leter du for eksempel etter en joggingvogn så finner du den hos oss. Vi har vogner med tre hjul, tilpasset for barnas lek. De er dessuten sammenleggbare, noe som gjør det enkelt å ta dem med på reise. Søker du i stedet etter en tradisjonell dukkevogn i tre så har vi også et stort utvalg av disse. En vogn produsert i tre passer blant annet bra som "lære seg å gå" vogner, da de er stabile og solide.

Hos Lekmer.no finner du et stort utvalg av Stoy dukkevogn online. Vi har dukkevogner i et stort antall modeller og farger å velge mellom. Slå deg ned foran datamaskinen med ditt barn, og velg og vrak i vårt store sortiment.

23 produkter
23 produkter