Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Dukker, vogner, kosedyr og gyngehester hos Lekmer

I alle tider har barn – gutter som jenter – lekt med dukker, og besøker du en barnehage er det garantert aktivitet i dukkehjørnet. Det er noe med å ta hånd om en dukke som barn elsker.

Hos oss finner du et stort utvalg av dukker og tilbehør, fra filledukker og "Dora"-dukker for de aller minste, til Monster High-dukker til de eldre barna.

Tilbehørene og funksjonene gjør dukken

Ofte er de mest populære dukkene de som det er mulig å gjøre noe med som gir en effekt. Det kan vare de enkleste funksjoner som at dukken lukker øynene når den legges på rygg. Det gjør at dukken er med på leken.

Moderne dukker "kan" ofte mer enn som så. Ta Chou Chou-dukken Learn To Walk for eksempel. Den kan med barnets hjelp både gå og krabbe. Skulle dukken ikke få hjelp med balansen ramler den og begynner å gråte. Det er helt enkelt en klassisk leke med veldig moderne finesser.

Men, bare det å ha litt forskjellige klær og en dukkevogn gjør ofte dukken mer interessant – mer ekte.

Utvalg av dukker på Lekmer

Hos Lekmer finnes alle typer dukker med medfølgende dukkesenger, dukkeklær og dukketilbehør. Her finnes badedukker, sittende dukker, krabbende dukker, pratende dukker og myke dukker.

Men det stopper ikke der. Vi har også alle populære dukker fra Baby Annabell, Baby Born, Baby so Real, Barbie, Bratz Forever Diamonds, Disney Princess , Hannah Montana, High School Musical, Teletubbies, I drømmenes hage, Winx, lykketroll og Real Loving Baby.

Gyngehester

Det er morsomt med leker som aldri går av moten. Gyngehesten er definitivt en av dem – en leke som du, din mamma og din mormor også lekte med so små. Men ting har skjedd på leketøysmarkedet og nå finnes produkter som er mer enn en tradisjonell gyngehest.

Se på utvalget vårt og du finner hester av høy kvalitet – skikkelig håndtverk – som blir gode gaver for barn i alderen der de har lært seg å gå og stå. Faktum er at disse lekene er veldig utfordrende for mindre barn og er en bra skolering i koordinasjon, kondisjon og kreativitet.

Moderne gyngehester

Vi har mange gyngedyr fra selskapet Teddykompaniet, ja, det er ikke bare hester lenger. De lager løver, kyr, katter, mus og andre dyr barn kan gynge på. En annen fordel med disse dyrene er at foruten gyngefunksjon har de også hjul. De kan altså forvandles til et enkelt kjøretøy.

305 produkter
305 produkter