Lekmer logo

BRIO, Byggtogg med magnet

BRIO, Byggtogg med magnet BRIO, Byggtogg med magnet
249 kr
(Veil. pris 249 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Bygg et fint tog i tre! Hver del har en innebygd magnet som underletter den morsomme byggeleken. Våre treleker har alltid funnets med i barnas verden i generasjoner.... Vis produktinformasjon

Bygg et fint tog i tre! Hver del har en innebygd magnet som underletter den morsomme byggeleken. Våre treleker har alltid funnets med i barnas verden i generasjoner.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Bygg et fint tog i tre! Hver del har en innebygd magnet som underletter den morsomme byggeleken. Våre treleker har alltid funnets med i barnas verden i generasjoner.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Brio

Artikkelnummer:
6001823-0000

Tags:
Treklosser, 1-5 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

BRIO, Byggtogg med magnet

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  5
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Supert tog
  av

  Flott tog i byggeklosser.

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Brio Vis alle produkter

Hos oss på Lekmer finner du det svenske varemerket BRIOs babyprodukter som barnevogner, sportsvogner, babybilstoler og andre tilbehør til din baby. Her finner du foruten barne- og babyprodukter BRIOs populære og pedagoiske leker - togbaner i tre, gå-vogner, dukkevogner, draleker, kjøkken og kjøkkenredskaper samt klassiske treleker som også er en fin innredningsdetalj i barnerommet. Med vårt BRIO-sortiment av lekeprodukter får du en unik lekeopplevelse som setter i gang fantasien; den berømte tretogbanen, Builder byggesystem, ikoniske leker for de minste og leker for de som vil leke rolleleker.

Her finner du det klassiske BRIO-kjøkkenet i flere forskjellige farger og utførelser, den fine tredachsen i forskjellige modeller og aktivitetsleker som hjelper barnet å utvkle sine sanser. Leker som gir en nostalgifølelse og er av så høy kvalitet at de kan gå i arv i flere generasjoner.

BRIO er et foretak som har prioritert lek i over 130 år, noe som viser seg i deres klassiske design. BRIO anser at barn er verdensmestere på å fylle sin lek med kreativitet og aktiviteter, og deres mål er å møte dette på en sikker og utviklende måte. Se gleden i barns øyne når de leker med BRIO, og la deg inspirere til lek hos oss på Lekmer, du også!