Lekmer logo

LEGO DUPLO, 2304, LEGO® DUPLO® Stor, grønn byggeplate

LEGO DUPLO, 2304, LEGO® DUPLO® Stor, grønn byggeplate LEGO DUPLO, 2304, LEGO® DUPLO® Stor, grønn byggeplate
149 kr
(Veil. pris 149 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Produktet kan ikke kombineres med en eventuell rabattkode eller verdikupong.

Stor grønn byggeplate fra LEGO® DUPLO®. Bygg og skap din egen LEGO-verden på denne byggeplaten. LEGO-klosser inngår ikke. Mål: 38,1 x 38,1 cm... Vis produktinformasjon

Stor grønn byggeplate fra LEGO® DUPLO®. Bygg og skap din egen LEGO-verden på denne byggeplaten. LEGO-klosser inngår ikke.

Mål: 38,1 x 38,1 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Stor grønn byggeplate fra LEGO® DUPLO®. Bygg og skap din egen LEGO-verden på denne byggeplaten. LEGO-klosser inngår ikke.

Mål: 38,1 x 38,1 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
LEGO DUPLO

Artikkelnummer:
2304

Tags:
Byggeklosser, 0-5 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

LEGO DUPLO, 2304, LEGO® DUPLO® Stor, grønn byggeplate

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  3
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Burde vært noe antiskli under brettet
  av

  Når sønnen min på 1,5 år tråkket på denne matten føyk han opp i været å havnet på ryggen, så burde vært noe antiskli under for å forhindre at sånn skjer... Ellers er jeg veldig fornøyd

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

LEGO DUPLO Vis alle produkter

LEGO er både morsomt og lærerikt for barna å leke med. Takket være LEGO DUPLO kan også små barn få sjansen til å oppleve det morsomme med LEGO, LEGO DUPLO er nemlig et LEGO i større format. Når du skaffer dette LEGO for mindre barn kommer dine barn allerede til å være proffer på bygging når de så blir gamle nok for de mindre klossene. Det finnes en stor variasjon blant LEGOS forskjellige produkter. For dyreelskeren har man produsert både DUPLO zoo og DUPLO bondegård. Mange av merkets produkter kommer i pakke med et visst tema slik at barnet kan utvikle sin lek med et tema som han eller hun er interessert i. Pakkene er fylt med klosser i forskjellige størrelser og former sammen med en type figur. For de større barna finnes pakker med forskjellige tema, som eksempelvis LEGO brannstasjon og LEGO politi. Selv om DUPLO LEGO først og fremst retter seg mot mindre barn er de store klossene også morsomme for større barn - det er gøy å kunne bytte mellom forskjellige byggeklosser. Med LEGO produkter kan barnet ditt utforske sin egen fantasi og utvikle sin kreativitet. Produktet LEGO ble utviklet i 1949 av dansken Godtfred Kirk Christiansen, og dermed ble også foretaket bak byggematerialet dannet. Ordet LEGO betyr "Lek Godt", og filosofien bak er at barna skal ha det gøy samtidig som de får utvikle sine sanser og kunskaper på en pedagogisk måte. LEGO DUPLO klosser var noe man utviklet i 1969 da markedet begynte å åpne seg og man så at også mindre barn ville bygge med klossene. Mens LEGOS mindre klosser retter seg mot målgruppen 6+ er LEGO DUPLO fra 1-5 år. Det er fullt mulig å bruke mange av de mindre LEGO klossene sammen med LEGO DUPLO. Her på Lekmer.no finner du et bredt utvalg av produkter fra LEGO som passer barn i alle aldre.