Lekmer logo

Sparkesykler for barn – perfekt til utelek!

Blant Lekmers sortiment kan du enkelt finne rett sparkesykkel som passer akkurat ditt barns behov. Avhengig av om sparkekjøretøyet skal brukes av nybegynnere eller litt mer viderekommende, kan du på denne siden finne det du trenger hos oss.

Sparkesykkelen er en perfekt uteleke til å trene balansen på, og som i tillegg er en morsom og fartsfylt aktivitet for yngre barn. Når du velger sparkesykkel til ditt barn er det en del ting man må tenke på. Er barnet nybegynner er det nok enklest å starte med en trehjulet sparkesykkel, mens for viderekommende kan tohjulede sparkesykler passe bedre. På Lekmer.no finner du sparkesykler i forskjellige farger og med forskjellige motiv fra populære filmer og barneserier som Disney Fly, Disney Biler, Disney Frost, Minnie Mus og Sofia den Første.

I blant kan det være lurt med en sparkesykkel som har en plass der barnet kan oppbevare et leketøy, en vannflaske eller mobilen. Da kan det være praktisk med en ryggsekk eller en varekurv foran. De fleste av våre sparkesykler er sammenleggbare, noe som gjør dem enkle å oppbevare og transportere samt at de er justerbare i høyden.

STIGA

Hos oss på Lekmer.no finner du en mengde fine og heftige sparkesykler fra leverandøren Stiga, som er ledende innen produkter for utendørssport og uteaktiviteter. Fra Stiga kan du blant annet kjøpe modellene Mini Kick, TrickScooter og Creator 200.

25 produkter
25 produkter