Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Løpesykler

En løpesykkel er omtrent som en vanlig sykkel, men uten pedaler. Å lære seg å sykle er en stor triumf, og den beste måten er å begynne med en solid balansesykkel som minimerer risikoen for fall på de første vinglete turene. Hos Lekmer.no finner du et stort sortiment av løpesykler, og snart sykler også de små barna helt på egen hånd.

Det er lett å bli redd når man triller når man sykler på en litt for avansert sykkel. Om man i stedet for å begynne å øve på en ordentlig sykkel med en gang, lærer med hjelp av en balansesykkel, så skaper man forutsetninger for en morsom læreopplevelse. Hos oss finner du et stort utvalg av løpesykler i flere forskjellige modeller og størrelser, noe som garanterer at du kan finne en barnesykkel som passer akkurat ditt barn. Løpesykler er et fantastisk vektøy da de lærer barnet kunsten å sykle, men på en leken og trygg måte. Om du søker etter en balansesykkel 10 tommer så hjelper vi deg mer enn gjerne.

En løpesykkel til barn er den perfekte leken! Den er et redskap for å bygge opp balansen og modningen til å begynne å sykle på ordentlig, samtidig som den er morsom å bare kjøre rundt på. Vi har modeller med justerbart sete som passer alle. Mange modeller har en sperre for overstyring på styret så ingen ulykker inntreffer unødvendig. Er det en Stiga løpesykkel du søker etter har vi flere forskjellige modeller fra Stiga å velge blant. Syklene er ikke bare utrustet med justerbare seter, men også stille hjul. Med et stort sortiment av løpesykler har vi garantert noe som passer akkurat ditt barn.

Lekmer.no tilbyr trygg shopping og et stort sortiment av løpesykler. Er du ute etter en billig løpesykkel til ditt barn, slå deg ned foran datamaskinen og surf inn til oss. Vi har det du trenger.

15 produkter
15 produkter