Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Hjelmer & beskyttelsesutstyr

Å sykle skal være både en morsom fritidsaktivitet og en effektiv måte for hele familien å få mosjon og å oppdage nye steder, men om ikke alle føler seg trygge blir det ikke spesielt gøy. Med rett beskyttelse og en sykkelhjelm til barn kan du føle deg trygg på at dine barn er trygge og er glade når de suser frem i gatene!

Å bruke riktig beskyttelse kan gi trygghet og ro til både deg som forelder og dine barn når de oppholder seg ute i trafikken. Hos Lekmer.no finner du beskyttelse i mange forskjellige farger og størrelser for å passe både de små og litt større barna. Vi har blant annet hjelmer og knebeskyttere til barn med deres favorittfigurer, som for eksempel Bamse. Alle våre beskyttelsessett og hjelmer holder alltid høyeste kvalitet og passer like godt når barna sykler, kjører sparkesykkel eller in-lines som når de kjører skateboard. Sørg for å finne beskyttelsene som barna dine lengter etter å få bruke, uansett om de vil ha heftige motiv eller kule ensfargede sett, så finnes de hos oss på Lekmer.no.

Jofa har produsert hjelmer i mer enn 50 år og kontinuerlig utviklet sine produkter slik at de blitt sikrere og mer holdbare enn noen gang før! En Jofahjelm har ventilasjonshull, et hardt skall av høydensitetspolyetylen og justerbar størrelse som tilpasses med en skrue og mutter. På den måten kan ikke størrelsen endres ved et uhell, og hjelmen sitter alltid på plass. Våre sikre og holdbare barnehjelmer finnes i flere forskjellige farger og passer barn mellom 0 til 7 år uansett om de står på ski, skøyter, sykler eller kjører sparkesykkel. Med en barnehjelm fra Jofa har ditt barn rett beskyttelse både om vinteren og om sommeren, og om våren som om høsten også, for den del!

22 produkter
22 produkter