Lekmer logo

Sparkesykkel – Morsom leke for mindre barn

Utendørslek og høy fart er ofte en sikker kombinasjon for en vellykket dag. Her finner du deres nye sparkebil eller sykkel blant vårt store utvalg av sparkekjøretøy. Glem heller ikke sikkerheten, og sørg for at dere alltid har en sikker hjelm i tilfelle ulykken skulle være ute. Alt dere trenger for sesongens lek utendørs finnes som vanlig hos oss på Lekmer.no.

For bare et par år siden ble en nygammel innovasjon populær blant barn og unge igjen. Sparkekjøretøy var tilbake, og det med alle mulige funksjoner og utseender. Den klassiske modellen var en vanlig sparkesykkel uten noen ytterligere funksjoner enn styre og brems. De siste årene kan man imidlertid få tak i sparkekjøretøy med forskjellige tema og mer avanserte tilbehør. Noen populære varianter hos oss er for eksempel en politibil som sparkekjøretøy eller en sykkel utformet etter Disney's Frost. Hvorfor ikke lete rundt og finne en som er både sikker og har akkurat ditt barns favorittmotiv? Hos oss på Lekmer.no kan du stole på et bredt sortiment og produkter av høyeste kvalitet.

Full fart forover, se opp i bakken! Med våre sparkekjøretøy blir alle leker litt morsommere og raskere. Samtidig som dette er noen av våre mer populære produkter til barn, må man ikke glemme sikkerhetsaspektet og å alltid bruke hjelm når man kjører. Her finner du din perfekte hjelm for sparkekjøretøy som holder barnet ditt trygt for skader også når det går som fortest og er som morsomst. Hos oss på Lekmer.no finner du alt til de raske lekene utendørs; fra en sparketraktor til barn, til sykler og biler i forskjellige merker. Velkommen til å kikke rundt og finne deres nye favoritt for sesongen!

Velkommen inn hos oss på Lekmer.no. Hos oss finner du alt du kan tenke deg når det kommer til sparkekjøretøy, sikre hjelmer, sykler for barn og moderne sparkebiler i plast.

48 produkter
48 produkter