Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Sykler for barn - Trehjulinger, løpe- og sparkesykler

Å lære seg å sykle er en milepæl i alles liv. Vi minnes når vår mamma eller pappa til slutt slapp taket på sykkelen og vi på egen hånd dro ut i verden. Spørsmålet er om det finnes noen større frihetsfølelse i et barns oppvekst. Ikke minst, å lære et barn å sykle kan være en minst like sterk opplevelse for foreldrene.

Her presenterer vi sykler for barn i alle aldre – fra trehjulinger med et håndtak som en voksen kan holde i, via sykler med støttehjul, til sykler som barn kan bruke helt på egen hånd. Dessuten har vi løpesykler – altså sykler uten pedaler – som er perfekte for barn som ikke enda kan bruke pedaler men vi ha en mer ektefølt sykkelopplevelse.

Vi presenterer dessuten en rekke sparkesykler, både med tre hjul for de mindre barna og "tricksykler" eller "kickboards" for de eldre og mer eventyrlystne.

Men å lære seg å sykle kan innebære en del knall og fall. Ingen er spesielt stabil i begynnelsen, og når man senere blir varm i trøya er det fortsatt viktig å ha sikkerheten i bakhodet. Derfor har vi et stort utvalg av beskyttelse og hjelmer, noe som er nødvendig for den nye syklisten.

Utvalg av sykler på Lekmer

Avhengig av alder og tidligere sykkelerfaring har du disse typer sykler å velge mellom:

Vanlige sykler: Her kan du velge mellom sykler med og uten støttehjul

Sparkesykler: Sammenlign tradisjonelle sparkesykler og "tricksykler" eller "kickboards".

Løpesykler: En "pedalløs" sykkel gir den perfekte treningen.

Trehjulinger og traktorer: Barnets første sykkel. All sykling begynner på tre hjul!

Rulleskøyter og skateboards: Kan neste steg etter sykling være rulleskøyter eller skateboard?

Hjelmer og beskyttelsesutstyr

Viss lek kan være forbundet med fare: Sykkelturen for den uvante syklisten, leken på trampolinen i hagen eller skøyteturen på hockeybanen. Å ha rett beskyttelsesutstyr er viktig, ikke minst for at du som forelder slipper å bekymre deg for mye og kan la barnet leke fritt.

Her på Lekmer finner du beskyttelse og hjelmer for alle situasjoner. Se gjennom vårt utvalg og bestill det som trengs for at barnet skal være sikkert og du kan slappe av.

Hjelmer for lek og idrett

En bra, godkjent hjelm er viktig å ha om uhellet skulle være ute. Hos oss finner du hjelmer utformet for ulike situasjon, sykkelhjelmer, skateboardhjelmer, skøytehjelmer, skihjelmer, snowboardhjelmer, hockeyhjelmer og lekehjelmer.

De er designet for å være enkle å ha på seg og ikke forstyrre aktiviteten, og dessuten se bra ut slik at det litt eldre, kresne barnet vil bruke dem.

Annet beskyttelsesutstyr for utelek

Visse aktiviteter garanterer nesten fall. Ta skateboardkjøring for eksempel. Der faller til og med den mest erfarne kjøreren gang på gang. Derfor holder det ikke med en bra hjelm, man må ha også knebeskyttere, albuebeskyttere og hansker.

Dessuten har vi beskyttelsesutstyr for trampolinene står i annenhver hage i dag. Nett rundt matten eller trampolinen, veltebeskyttelse og kant- og hjørnebeskyttelse gjør leken på trampolinen mye sikrere.

196 produkter
196 produkter