Lekmer logo

Borddekorasjon & oppdekning

Skal dere invitere hjem små venner til barneselskap? Da er det ekstra viktig med en morsom og kreativ oppdekning som gjestene kommer til å huske lenge. Det er morsomt å gjøre en tilstelning litt ekstra spesiell gjennom å legge vekt på detaljene. Hva med å for eksempel drikke saft av et Elsa-glass fra den utrolig populære filmen Frost? Span inn alle mulighetene nedenfor.

Når det gjelder selskapsting finnes det ingen grense. En morsom oppdekning blir mer fantastisk om det finnes et enhetlig tema. Liker ditt barn Cars, den raske filmen fra Disney Pixar? Hva med en oppdekning med både tallerkener, plastglass, servietter og til og med sugerør i en fargeglad design som minner om filmen? Her på Lekmer.no synes vi at en fin oppdekning gjør festen litt ekstra spesiell, derfor har vi et variert utvalg slik at du kan velge det temaet ditt barn ønsker på sitt selskap. En oppdekningssett er dessuten både fint, morsomt og praktisk - man trenger ikke vaske opp eller ta vare på tallerknene etterpå, men kan enkelt kaste dem, noe som gjør det enkelt å rydde opp etter festen.

Planlegger du og ditt barn et stort selskap og søker etter materialer for å gjøre oppdekningen ekstraordinær? Her på Lekmer.no har vi tilbehør for barneselskap som passer alle smaker. I tillegg til å gi alle gjester en tallerken for maten, is for drikken og bestikk å spise med er det også morsomt å ha noe fint å se på. Monster High borddekorasjon forestiller de magiske og modige jentene som alltid hjelper vennene sine og synes at solidaritet er like viktig som å tro på seg selv. Bli inspirert gjennom å stille opp bilder av dem midt på bordet, og pryd det også med konfetti for en ekstra festlig følelse!

Her på Lekmer.no synes vi at kvalitet er det aller viktigste, derfor tar vi bare inn riktig gode produkter i vårt sortiment. Søker du selskapsartikler online for å lage en morsom oppdekning? Alt finnes hos oss!