Lekmer logo

Chocolate Bar Maker

Chocolate Bar Maker Chocolate Bar Maker
149 kr
(Veil. pris 149 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Nå kan du lage din helt egen sjokoladekake helt etter eget ønske og smak! Enkelt og raskt! Legg bare til sjokolade og fyll, og inviter så dine venner på dine egne sjokoladekaker. Inneholder former, dekorasjonsmunnstykke, etiketter... Vis produktinformasjon

Nå kan du lage din helt egen sjokoladekake helt etter eget ønske og smak! Enkelt og raskt! Legg bare til sjokolade og fyll, og inviter så dine venner på dine egne sjokoladekaker. Inneholder former, dekorasjonsmunnstykke, etiketter, omslagsposer og instruksjoner. Fra 5 år.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Nå kan du lage din helt egen sjokoladekake helt etter eget ønske og smak! Enkelt og raskt! Legg bare til sjokolade og fyll, og inviter så dine venner på dine egne sjokoladekaker. Inneholder former, dekorasjonsmunnstykke, etiketter, omslagsposer og instruksjoner. Fra 5 år.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Play SS

Artikkelnummer:
8073393-0000

Tags:
Bake, lage & dekorere, 5-100 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Chocolate Bar Maker

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  4
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Sjokolade former
  av

  Kjekt og enkelt for de små

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Play SS Vis alle produkter

Lekmer.no tilbyr et stort utvalg av Play SS utendørsleker. Her finnes alt for det aktive barnet og dets foreldre som skaper anledninger for fartsfylt utendørslek sammen. Ha det gøy sammen i familien med hoppestylter, inlines og andre artikler for lek utendørs. Ta vare på barnas naturlige bevegelsesglede og skap rom for aktiv lek. Play SS har også produkter for utkledning og karneval. Play SS har et bredt sortiment av leker for barn i forskjellige aldre. Her kan du finne gaver til fødselsdager og leker som dine barn kan underholdes av i lang tid fremover. Eksempel på populære produkter er dinosaurer leker og doktorveske barn for å leke sykehus. Med Charlie talkie, en papegøye som kan snakke, kommer dere til å få mye latter sammen. Mange barn liker å gjøre husholdningssysler i miniformat, og for barn som er intresserrt i å hjelpe til hjemme eller leke familie så er Play SS bakesett barn en vinnende gave. Er du ute etter en uteleke er en hoppestylte morsom å bruke hjemme i hagen eller i parken. Her finnes noe for alle smaker, aldre og lommebøker. Play SS er i første rekke spesialisert på utendørsleker, men har utover dette også et stort utvalg av leker for innendørsbruk. På Lekmer.no kan du kjøpe utendørsleker online til gunstige priser. Kle deg ut som prinsesse eller superhelt med karnevalsdrakter og sminke og glitter, og hvorfor ikke din egen tatovering. Skyt såpebobler med en såpeboblepistol eller tryllestav med såpebobler. Bygg en trehytte med ditt eget verktøysett, og innred den så med ditt eget bakesett og ismaskin. Bare fantasien setter grenser for utendørslekene du kan skape med leker fra Play SS. Det finnes en stor variasjon av produkter for aktive barn. Er du intressert i dukker eller dinosaurer? Handle Play SS leker og få dem leverert hjem til deg raskt og smidig.